CELEBRITIES

Ο Υπουργός Πολιτισμού της Ουκρανίας είναι εξοργισμένος με την Emily in Paris (όπως και πολλοί Ουκρανοί)


JTeam

5 Ιανουαρίου 2022

Ο Υπουργός Πολιτισμού της Ουκρανίας είναι εξοργισμένος με την Emily in Paris (όπως και πολλοί Ουκρανοί)
Ο λόγος που ο υπουργός πολιτισμού της Ουκρανίας τα έβαλε με την Emily in Paris

H δημοφιλής σειρά του netflix Emily in Paris έχει επικριθεί στο παρελθόν για τον τρόπο που απεικονίζει τους Ευρωπαίους. Αυτήν τη φορά, τα παράπονα έρχονται μέσω του Oleksandr Tkachenko, υπουργού Πολιτισμού της Ουκρανίας, ο οποίος κατήγγειλε το Netflix για την προσβλητική απεικόνιση ενός χαρακτήρα του Κιέβου.

Σε ανάρτηση στο Telegram νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο Tkachenko έγραψε: «Έχουμε μια εικόνα καρικατούρας μιας Ουκρανής γυναίκας που είναι απαράδεκτη. Είναι επίσης προσβλητικό. Έτσι φαίνονται οι Ουκρανοί στο εξωτερικό;».

Αναφέρεται, φυσικά, στον ρόλο της Petra, που υποδύεται η ηθοποιός Daria Panchenko, η οποία στο τέταρτο επεισόδιο κλέβει από ένα κατάστημα, στη διάρκεια ταξιδιού της με την Emily.

Και άλλοι Ουκρανοί είναι, ευνόητα, ενοχλημένοι. «Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίσατε την εικόνα των Ουκρανών στη δεύτερη σεζόν στο 4ο επεισόδιο είναι τόσο φθηνό κόλπο, είναι απόλυτα σκανδαλώδες και ντροπή», έγραψε η Yevheniya Havrylko σε μια ανάρτηση στο Instagram που έχει πλέον σχεδόν 80.000 likes.

Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν ότι ο Tkachenko έχει στείλει επίσημη επιστολή καταγγελίας στην πλατφόρμα. Αναμένουμε την απάντηση του Netflix.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.