CELEBRITIES

Ο Nicolas Cage και η 27χρονη σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί


JTeam

7 Ιανουαρίου 2022

Ο Nicolas Cage και η 27χρονη σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Ο Nicolas Cage θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας

O Nicolas Cage και η 27χρονη σύζυγός του, Riko Shibata, περιμένουν το πρώτο τους παιδί και την είδηση επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι του ζευγαριού.

Χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Six Page οι εκπρόσωποι δήλωσαν: «Οι μέλλοντες γονείς είναι πολύ ευτυχισμένοι». Για τον Cage θα είναι το τρίτο παιδί του, αφού έχει αποκτήσει από προηγούμενες σχέσεις του τον 16χρονο Kal-El και τον 31χρονο Weston.

Το ζευγάρι που δεν έκανε αμέσως γνωστή την σχέση του, παντρεύτηκε τον περασμένο Φεβρουάριο σε μία κλειστή τελετή στο Las Vegas. O ηθοποιός γνώρισε την σύντροφό του στην Ιαπωνία μέσω κοινών γνωστών, όταν είχε βρεθεί εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας «Prisoners of the Ghostland».

Μετά το γάμο τους και την επισημοποίηση της σχέσης του, το ζευγάρι έκανε κάποιες κοινές δημόσιες εμφανίσεις, χωρίς να κρύβουν τον ερωτά τους από τους φωτογράφους και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, πρόσφατα μας απασχόλησε με την δηλωσή του ότι δεν θέλει να τον αποκαλούν «ηθοποιό». «Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη, είναι σαν υπονοεί ότι κάποιος είναι και μεγάλος ψεύτης», είπε σε συνέντευξή του.

Θέλει όμως να τον αποκαλούν «θεσπιανό». Πρόκειται για έναν διαφορετικό όρο που χρησιμοποιείται για το συγκεκριμένο επάγγελμα και αναφέρεται στην υποκριτική σαν «τέχνη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.