CELEBRITIES

Η φανταστική Rebel Wilson: Με το νέο της post, δείχνει το σωστό attitude για το 2022


JTeam

10 Ιανουαρίου 2022

Η φανταστική Rebel Wilson: Με το νέο της post, δείχνει το σωστό attitude για το 2022
Η «Rising Rebel» πιο δυναμική από ποτέ

H Rebel Wilson διανύει το δεύτερο «Έτος Υγείας», όπως το ονομάζει, και δείχνει πως τίποτα δεν τη σταματά. Η ηθοποιός που μας παίρνει μαζί της σε αυτό το ταξίδι, δηλώνει πως έχει χάσει περίπου 35 κιλά και, με την τελευταία της ανάρτηση, δείχνει πως αισθάνεται καλύτερα από ποτέ.

Με πράσινο κολάν και αθλητικό μπουστάκι, μοιάζει έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που θα φέρει στον δρόμο της το 2022. «Rabel Rising» έγραψε στη λεζάντα.

Η Rebel Wilson αποφάσισε να ακολουθήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής το 2020 έπειτα από τη συμβουλή του γιατρού της, προκειμένου να βελτιώσει τη γονιμότητά της. Έκτοτε, έχει αναφέρει πως ο δρόμος προς τη μητρότητα «δεν είναι ξεκάθαρος ακόμη».

«Βρίσκομαι σε ένα ταξίδι γονιμότητας την τελευταία διετία και ελπίζω πως, κάποια στιγμή, θα αποκτήσω τη δική μου οικογένεια», έλεγε τον Οκτώβριο στο περιοδικό Stellar της Daily Telegraph. «Αλλά ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα καταλήξουν έτσι τα πράγματα. Νιώθω πως δεν έχει τελειώσει ακόμη, είναι γεμάτο συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Αλλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ, οπότε ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει».

Η Wilson μίλησε και για την εμμονή του κοινού με τα κιλά της. Η ίδια, δεν ενδιαφέρεται για τον αριθμό που γράφει η ζυγαριά, ούτε για το μέγεθος των ρούχων της – αυτό που τη νοιάζει, είναι ότι πλέον δε χρησιμοποιεί το φαγητό για να καλύψει τις συναισθηματικές της ανάγκες.

«Δεν έχει να κάνει με το να φοράς συγκεκριμένο νούμερο ή να έχεις το τάδε βάρος ή κάτι τέτοιο», εξήγησε. «Αυτό που έχει σημασία είναι να αγαπάς τον εαυτό σου και το ταξίδι στο οποίο βρίσκεσαι. Και για εμένα, οι ομορφότερες γυναίκες είναι εκείνες που πατούν γερά στα πόδια τους».

Τον Δεκέμβριο, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι οι συνεργάτες της δε συμφωνούσαν με την απόφασή της να αλλάξει τρόπο ζωής. «Θα κάνω αυτόν τον χρόνο υγείας. Νιώθω ότι θα αλλάξω εμφανισιακά και θα αλλάξω τη ζωή μου», τους εξηγούσε. Κι εκείνοι τη ρωτούσαν γιατί.

«Έβγαζα εκατομμύρια ως το χοντρό αστείο κορίτσι», εξήγησε. «Είχα και πάλι πολλή αυτοπεποίθηση και ξέρετε ότι αγαπούσα τον εαυτό μου. Ήμουν τέλεια στο κόκκινο χαλί και ήμουν διπλή – συχνά και τριπλή – από τις άλλες ηθοποιούς, αλλά ήμουν εντάξει με αυτό. Ήξερα όμως, βαθιά μέσα μου, ότι εμφάνιζα συμπεριφορές συναισθηματικού φαγητού και ότι αυτό που έκανα δεν ήταν υγιές. Όπως ήξερα ότι δεν είχα ανάγκη από ένα κουτί παγωτό αργά το βράδυ. Αυτό έκανα, μούδιαζα τα συναισθήματά μου χρησιμοποιώντας το φαγητό, το οποίο δεν ήταν και ό,τι πιο υγιές».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.