CELEBRITIES

Will Smith: Η θυσία της Jada που τον έκανε να χωρίσει την πρώτη του σύζυγο


JTeam

10 Ιανουαρίου 2022

Will Smith: Η θυσία της Jada που τον έκανε να χωρίσει την πρώτη του σύζυγο
Πώς κατάλαβε ποια είναι η γυναίκα της ζωής του;

Αισθανόμαστε ότι τους ξέρουμε καλά – καλύτερα απ’ όσο θα θέλαμε, ίσως. Εδώ και μερικούς μήνες, αισθανόμαστε ότι ο Will και η Jada Pinkett Smith έχουν γίνει σχεδόν μέλη της οικογένειάς μας, γνωρίζουμε τα πάντα για την ερωτική τους ζωή, τον ανοιχτό γάμο τους. Έγινε ακόμη και petition για να σταματήσουν να δίνουν συνεντεύξεις, καθώς κανείς πια δεν μπορεί να διαχειριστεί τον καταιγισμό πληροφοριών. Τώρα, απτόητος, ο ηθοποιός αποκαλύπτει την κίνησή της – θυσία, όπως ο ίδιος την αποκάλεσε – που τον έκανε να υπογράψει τα χαρτιά διαζυγίου από τον πρώτο του γάμο και να πορευτεί μαζί της.

Η Jada και ο Will άρχισαν να βγαίνουν όταν εκείνος και η τότε σύζυγός του, Sheree Zampino, αποφάσισαν ότι η σχέση τους είχε τελειώσει. Κράτησαν μυστικό τον δεσμό τους μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο – η Zampino, όμως, τους δυσκόλεψε. Γιατί όταν ετοιμάστηκαν τα χαρτιά, πρότεινε στον Smith να κάνουν μία ακόμη προσπάθεια.

«Συνειδητοποίησα ότι δεν έκανα ό,τι μπορούσα για να λειτουργήσει όλο αυτό. Κανείς μας δεν το έκανε. Ξέρω ότι έχουμε έτοιμα τα χαρτιά διαζυγίου, αλλά έχουμε κι έναν γιο. Και θεωρώ του χρωστάμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να κρατήσουμε την οικογένειά μας ενωμένη», του είπε.

Εκείνος δεν ενθουσιάστηκε. Είχε ήδη προσπαθήσει κι επέτρεψε στον εαυτό του να ερωτευτεί την Jada όταν είχε πια σιγουρευτεί πως δεν υπήρχε ελπίδα. Στα απομνημονεύματά του με τίτλο Will, αποκαλύπτει ότι ο αλτρουισμός που έδειξε η αγαπημένη του, ήταν κι ο λόγος που αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση της Zampino.

«Η Sheree έχει δίκιο», του εξήγησε, όταν συζήτησαν τις εξελίξεις. «Όταν έχεις παιδί με κάποιον, είναι ευθύνη σου να κάνεις ό,τι μπορείς για να του δημιουργήσεις ένα σπίτι γεμάτο αγάπη. Εγώ δε μεγάλωσα με τους δυο γονείς μου. Σε αγαπώ. Και είμαι συντετριμμένη. Αλλά ποτέ δε θα το κάνω αυτό στον Trey. Εσύ και η Sheree πρέπει να βρείτε λύση».

O Will κατάλαβε ότι η Jada εννοούσε κάθε λέξη από τα παραπάνω. «Μπορούσα να καταλάβω ότι έκλαιγε», έγραψε στο βιβλίο του. «Οι λυγμοί και τα δάκρυα που προσπαθούσε να πνίξει, μου ράγιζαν την καρδιά. Σταθεροποίησε την ανάσα της, ανασυγκρότησε τον εαυτό της, καθάρισε τον λαιμό της».

Έτσι, αποφάσισε ότι με εκείνη ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του. «Η προθυμία να βάλει στην άκρη τις ανάγκες της και να κάνει το σωστό. Με δάκρυα και πόνο, βρήκε καταφύγιο στην καλοσύνη. Πήρα ένα στυλό και υπέγραψα τα χαρτιά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.