CELEBRITIES

H Cynthia Nixon λέει ότι η επιστροφή των παιδιών στα σχολεία θυμίζει το Squid Game


JTeam

12 Ιανουαρίου 2022

H Cynthia Nixon λέει ότι η επιστροφή των παιδιών στα σχολεία θυμίζει το  Squid Game
Instagram/@cynthiaenixon
Πολλοί γονείς ίσως ταυτιστούν

Η Cynthia Nixon πήρε θέση στην επιστροφή των παιδιών στα σχολεία της Νέας Υόρκης εν μέσω πανδημίας και πολλών κρουσμάτων. Η ηθοποιός άσκησε έντονη κριτική στον δήμαρχο της Νέας Υόρκης καθώς δεν συμφωνεί με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που υιοθετούν τα σχολεία.

Η Nixon όπως ανέφερε ότι όταν άφησε τον 10χρονο γιο της, Max, στο σχολείο, ένιωσε ότι συμμετείχε στο Squid Game, τη σειρά του Netflix στην οποία μερικοί από τους συμμετέχοντες έχαναν τη ζωή τους.

«Τα πρωινά που αφήνω το παιδί στο σχολείο είναι σαν το Squid Game. Κάθε μέρα λιγότεροι και λιγότεροι άνθρωποι και όποιος έχει μείνει στοιβάζεται στη καφετέρια για να παίξει ρώσικη ρουλέτα την ώρα του μεσημεριανού».

Πρόσφατα, έκανε μια ακόμη κριτική κατά του νέου δημάρχου της Νέας Υόρκης, Eric Adams, γράφοντας ότι δεν έχει κάνει αρκετά για να προστατεύσει τους μαθητές και τους καθηγητές:

«Εδώ στη Νέα Υόρκη ο δήμαρχός μας είναι όλο λόγια και καθόλου πράξεις. Λέει ότι κάνουν τυχαία τεστ στο 20% των μαθητών αλλά με όλους τους περιορισμούς στο σχολείο του 10χρονου γιου μου μόνο 12 μαθητές από τους 305 έχουν κάνει τεστ. Αυτό είναι το 3.9% των μαθητών. Αυτό συμβαίνει όταν έχεις ένα δήμαρχο που πιστεύει ότι μπορεί να αντικαταστήσει τα πραγματικά πρωτόκολλα κατά του Covid που κρατούν τα σχολεία σε λειτουργία και τη διδασκαλία εφικτή»

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.