CELEBRITIES

To cut-out φόρεμα της Heidi Klum είναι πιο sexy απ' όσο μπορούμε να αντέξουμε


JTeam

13 Ιανουαρίου 2022

To cut-out φόρεμα της Heidi Klum είναι πιο sexy απ' όσο μπορούμε να αντέξουμε
Ό,τι πιο εντυπωσιακό

Μπορεί έξω η θερμοκρασία να είναι μόλις 4 βαθμοί, όμως πάντα έχουμε διάθεση να μιλήσουμε για τάσεις στα φορέματα. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν υπάρχει ένα στιλ που χαρακτήρισε την μόδα του 2021, τότε αυτό είναι το αποκαλυπτικό cut-out dress. Tα φορέματα με ανατρεπτικά και sexy ανοίγματα παραμένουν και το 2022 και η τελευταία φωτογραφία της Heidi Klum έρχεται να το επιβεβαιώσει. To διάσημο μοντέλο φόρεσε ένα μάξι, κίτρινο φόρεμα του σχεδιαστή Peter Dundas και πήγε το look σε άλλο επίπεδο. Το φόρεμα της ήταν εφαρμοστό, με μακριά μανίκια και είχε ένα μεγάλο άνοιγμα από την πλάτη ως τον μηρό.

Η 48χρονη Γερμανίδα σταρ του modeling έχει τα μαλλιά της ελεύθερα σε διακριτικά κύματα, ενώ χαμογελά στον φακό. Στη συνέχεια πόζαρε με γυρισμένη πλάτη για να αναδείξει ακόμα περισσότερο το σχέδιο του φορέματος.

Τα υπερ-θηλυκά σχέδια του Peter Dundas έχουν εξελιχθεί σε αγαπημένα των celebrities και Α listers. Eκτός από σαγηνευτικά είναι και ποιοτικά και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι από την ίδρυση τoυ ομώνυμου brand όλο και περισσότερες stars τα επιλέγουν για τις red carpet ή βραδινές εμφανίσεις τους.

Πρόσφατα είδαμε και την Hailey Bieber με μαύρο φόρεμα με cut outs του ίδιου σχεδιαστή. Kαι μαντέψτε: Ήταν εκθαμβωτική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.