CELEBRITIES

Hollywood match: Η εγγονή του Sean Connery και ο εγγονός του Gregory Peck είναι το νέο ζευγάρι της showbiz


JTeam

13 Ιανουαρίου 2022

Hollywood match: Η εγγονή του Sean Connery και ο εγγονός του Gregory Peck είναι το νέο ζευγάρι της showbiz
Το νέο ειδύλλιο που θα μας απασχολήσει

H Natasha Connery, η εγγονή του Sean Connery, και ο Harper Peck, εγγονός του Gregory Peck είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood και η σχέση τους μπορεί να χαρακτηριστεί και καρμική.

Οι δυο τους δείχνουν να περνάνε πολύ όμορφες στιγμές μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail που έκανε γνωστή τη σχέση του ζευγαριού, η Natasha και ο Harper πέρασαν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Μεξικό. Το νεαρό ζευγάρι μοιάζει πολύ ταιριαστό και όπως αναφέρουν και τα ξένα media έχουν πάρει την λάμψη των διάσημων παππούδων τους -κάτι που σίγουρα θα συντελέσει στο να γίνουν το next big couple του Hollywood.

Τόσο ο Gregory Peck όσο και ο Sean Connery υπήρξαν δυο καταξιωμένοι ηθοποιοί που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην μεγάλη οθόνη. Μένει να δούμε αν τα εγγόνια τους θα ακολουθήσουν τις λαμπερές καριέρες τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.