CELEBRITIES

Η Angelina στέλνει ακόμη χριστουγεννιάτικα δώρα στον γιο του πρώην συζύγου της, Billy Bob Thornton και δείχνει τι θα πει αληθινή σχέση


JTeam

13 Ιανουαρίου 2022

Η Angelina στέλνει ακόμη χριστουγεννιάτικα δώρα στον γιο του πρώην συζύγου της, Billy Bob Thornton και δείχνει τι θα πει αληθινή σχέση
Instagram/ golldies
Εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, θυμάται να του πάρει πάντα δώρο!

Μπορεί η Angelina Jolie και ο Αμερικανός ηθοποιός, Billy Bob Thornton να είναι χωρισμένοι εδώ και 19 χρόνια αλλά η αγαπημένη star φαίνεται πως δεν ξεχνάει τα πρόσωπα με τα οποία έχει μοιραστεί σημαντικές στιγμές της ζωής της. Έτσι, τα Χριστούγεννα που πέρασαν μαζί με τα δώρα που αγόρασε στα παιδιά της, σκέφτηκε να κάνει ένα ακόμη στον γιο του πρώην συζύγου της, Harry Thornton.

O Harry μοιράστηκε πρόσφατα με το κοινό ότι παρόλο που δεν μιλάει με την πρώην μητριά του σε καθημερινή βάση, εκείνη φροντίζει να μην τον ξεχνάει ποτέ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ET: «Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, μου στέλνει πάντοτε χριστουγεννιάτικα δώρα. Μιλάμε πού και πού στο τηλέφωνο αλλά σίγουρα, όχι κάθε μέρα».

Η Jolie παντρεύτηκε τον πατέρα του Harry το 2000, ζώντας έναν έντονο και θυελλώδη έρωτα που κράτησε μέχρι το 2003 ως η πέμπτη σύζυγός του. Ο ηθοποιός ήταν ήδη πατέρας τριών παιδιών τότε ενώ οι αναμνήσεις του Harry από την παιδική του ηλικία με τη Jolie θα του μείνουν όπως φαίνεται, αξέχαστες.

«Πηγαίναμε για camping κάθε εβδομάδα. Περνούσαμε τόσο ωραίες στιγμές μαζί», όπως δηλώνει ο ίδιος ενώ και ο πατέρας του, Billy Bob έχει να θυμάται μόνο καλές στιγμές από εκείνη, όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του στο παρελθόν. Όπως είχε δηλώσει, οι προσωπικές του ανασφάλειες έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

«Δεν ένιωσα ποτέ αρκετά καλός για εκείνη», είχε πει χαρακτηριστικά ενώ η διαφορά στην αντίληψη και τον τρόπο της ζωής τους δεν άργησε να φέρει συγκρούσεις που οδήγησαν στον οριστικό χωρισμό το 2003. Μέχρι πριν κάποια χρόνια, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως οι δυο τους έχουν αρκετά συχνή επικοινωνία που όπως φαίνεται, κρατάει καλά μέχρι σήμερα.

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.