CELEBRITIES

O Bradley Cooper χρειάστηκε να μείνει γυμνός για 6 ώρες στα γυρίσματα ταινίας


JTeam

18 Ιανουαρίου 2022

O Bradley Cooper χρειάστηκε να μείνει γυμνός για 6 ώρες στα γυρίσματα ταινίας
Μια ομολογουμένως άβολη στιγμή

Πολλοί ηθοποιοί κατά τη διάρκεια της καριέρας τους γύρισαν κάποια γυμνή σκηνή λόγω σεναρίου. Πρόσφατα, μάλιστα ο Bradley Cooper αποκάλυψε ότι μία τέτοια σκηνή θα την θυμάται για πάντα αφού αναγκάστηκε να μείνει γυμνός για 6 ώρες μπροστά στο συνεργείο αλλά και τους συμπρωταγωνιστές του στα γυρίσματα της ταινίας «Nightmare Alley».

Και τον καταλαβαίνουμε απόλυτα, σίγουρα θα του είναι δύσκολο να το ξεχάσει! Όπως μάλιστα είπε σε συνέντευξή του στο podcast «The Business», ο αγαπημένος ηθοποιός έμεινε για αρκετές ώρες γυμνός και μάλιστα την πρώτη ημέρα που θα έπαιζε με την ηθοποιό Toni Collette.

«Ακόμα θυμάμαι εκείνη την ημέρα, απλά το να είσαι γυμνός μπροστά από το συνεργείο για 6 ώρες και ήταν η πρώτη ημέρα της Toni Collette. Ήταν πραγματικά πολύ βαρύ για μένα».

Ο Cooper είπε ότι σίγουρα ήταν μία ακόμη εμπειρία για εκείνον και όπως δήλωσε, η συγκεκριμένη σκηνή τον ήθελε και «συναισθηματικά γυμνό».

Τέλος, ο ηθοποιός θέλησε να μιλήσει και για τη δυσκολία των γυρισμάτων με την συνθήκη της πανδημίας, αφού οι συντελεστές αναγκάστηκαν να ασχοληθούν με την ταινία πάνω από 2,5 χρόνια, γεγονός που δεν τους έκανε μόνο πολύ καλούς φίλους αλλά τους χάρισε μία υπέροχη καλλιτεχνική εμπειρία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.