CELEBRITIES

Τι έκανε η Dakota Johnson όταν μεθούσε στα πάρτι το 2010; Περιλαμβάνει μαλλιά και ανδρικές τσέπες


JTeam

19 Ιανουαρίου 2022

Τι έκανε η Dakota Johnson όταν μεθούσε στα πάρτι το 2010; Περιλαμβάνει μαλλιά και ανδρικές τσέπες
Η Dakota Johnson πρόσφατα θυμήθηκε την εποχή που έπαιζε στο The Social Network, αλλά και τη συνήθεια που υιοθετούσε όταν μεθούσε στα πάρτι με τους συμπρωταγωνιστές της.

H Dakota Johnson συνήθιζε να ρίχνει extensions μέσα σε ανδρικά jackets! Όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται, η διάσημη ηθοποιός κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τον συμπρωταγωνιστή της, Andrew Garfield στο The Social Network, μπήκε σε λεπτομέρειες, μιλώντας για μερικές τρέλες που έκανε την εποχή που κυκλοφόρησε η ταινία το 2010.

Όπως αναφέρει: «Αυτό συνέβαινε όταν ο Mark Townsend, που είναι εδώ και επιμελείται τα μαλλιά μου, μου τοποθετούσε περισσότερες τούφες για να φαίνονται πιο πλούσια».

Όπως προσθέτει: «Στα πάρτυ που κάναμε τότε, μεθούσα λίγο παραπάνω, αφαιρούσα τα extensions από τα μαλλιά μου και τα έριχνα στα πορτοφόλια των ανδρών, μέσα στα μπουφάν τους. Ήταν τόσο ενοχλητικά και επιτέλους είχα βρει το μέρος που άξιζε να τα βάλω».

Δικαιολογημένα, ο Garfield, όπως κι εμείς, είχε μερικές σημαντικές ερωτήσεις να της θέσει, όπως «γιατί στοχοποιούσε τους άνδρες»! Η star τους πλησίαζε και ρωτούσε αν μπορούσαν να κρατήσουν τα extensions της μέχρι να επιστρέψει αλλά όπως σχολιάζει, «μετά ξεχνιόταν».

Όπως και να' χει, ο πρώην συμπρωταγωνιστής της όπως κι εμείς, δεν θα ξεχάσουμε εύκολα την εξομολόγηση της Dakota, που θα δώσει σίγουρα μεγάλη έμπνευση στο γυναικείο κοινό της!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.