CELEBRITIES

Love On the Edge: Η Rihanna φέρνει τον Άγιο Βαλεντίνο με τη νέα σειρά Savage x Fenty και διάσημους guest


JTeam

19 Ιανουαρίου 2022

Love On the Edge: Η Rihanna φέρνει τον Άγιο Βαλεντίνο με τη νέα σειρά Savage x Fenty και διάσημους guest
Η νέα της sexy συλλογή Savage x Fenty είναι εδώ

Η Rihanna παρουσίασε για μια ακόμη χρονιά τη μοναδική της συλλογή με εσώρουχα Savage x Fenty, με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η ίδια είναι φυσικά η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, το όνομα της οποίας είναι Love On the Edge.

Η σταρ ανακοίνωσε το launch της καμπάνιας μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram και μας εντυπωσίασε ξανά με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκε, στα οποία φορά η ίδια τα αισθησιακά εσώρουχα σε ποικίλλες αποχρώσεις του κόκκινου.

Στην φωτογράφιση η Rihanna εμφανίζεται με κόκκινο body και διχτυωτό καλσόν, ενώ τα μαλλιά της έχουν κόκκινους animal print χρωματισμούς.

Η 33χρονη επιχειρηματίας όμως δεν είναι μόνη της στην Valentine's Day καμπάνια. Στο πλευρό της ποζάρουν μια σειρά από διάσημες stars όπως η κόρη της Madonna, Lourdes Leon και το μοντέλο Quannah Chasinghorse.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Στην καμπάνια Love On the Edge συμμετέχουν ακόμα η Tess McMillan, η Alva Claire, η Souizz, η Shugga, η Sarah Kim Nyja και ο Evan Leff, οι οποίοι εμφανίζονται με την πιο εντυπωσιακή unisex συλλογή από σουτιέν, εσώρουχα, boxers, κορμάκια και πιτζάμες σχεδιασμένα για να κάνουν όσους τα φορούν να νιώθουν πιο σέξι.

Όπως πάντα, το drop Savage x Fenty's Day για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι διαθέσιμο σε μια μεγάλη σειρά μεγεθών και οι τιμές θα κυμαίνονται από 14,95 $ έως 64,95 $. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη για αγορά από τις 20 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS