CELEBRITIES

Αυτό είναι το σπίτι όπου έμενε η Lady Gaga πριν γίνει διάσημη


JTeam

26 Ιανουαρίου 2022

Αυτό είναι το σπίτι όπου έμενε η Lady Gaga πριν γίνει διάσημη
Πριν κυκλοφορήσει το Fame

Σήμερα, η Lady Gaga έχει καθιερωθεί ως μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες στη βιομηχανία του θεάματος. Όχι μόνο χάρη στην επιτυχημένη μουσική της καριέρα, στις μεγάλες επιτυχίες όπως το "Bad Romance" ή το άλμπουμ της μαζί με τον θρυλικό Tony Bennett, αλλά και στα βηματά της στην υποκριτική.

Η 35χρονη σταρ κέρδισε ένα Emmy για τον ρόλο της στο American Horror Story: Hotel και, το 2019, ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την ερμηνεία της στο A Star Is Born — αν και έλαβε τελικα μόνο το αγαλματίδιο για το καλύτερο τραγούδι. Τώρα, η Gaga είναι μόνο έναν Tony μακριά από το να κατακτήσει το πολυπόθυτο EGOT (δηλαδή, να έχει συμπληρώσει σε νίκες την τετράδα Emmy-Grammy-Oscar-Tony).

Πλέον η φήμη της τραγουδίστριας του Poker Face της επιτρέπει να ζει σχεδόν οπουδήποτε θελήσει, όμως αυτό δεν ίσχυε πάντα. Έχετε φανταστεί ποτέ πώς ήταν το διαμέρισμά όπου διέμενε πριν γίνει το παγκόσμιο φαινόμενο που είναι σήμερα;

Σύμφωνα με το L'OFFICIEL, αυτό ήταν το σπίτι της.

Το ακίνητο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο, ξύλινα πατώματα μια μπανιέρα και ένα ψυγείο στη μέση του σαλονιού (ένα κλασικό χαρακτηριστικό των ακινήτων στην πόλη) και όλα μπορούν να γίνουν δικά σας με 2.000 $ το μήνα. Βρίσκεται στο 176 Stanton Place της Νέας Υόρκης και η τραγουδίστρια έζησε εκεί από το 2005 έως το 2007, ακριβώς πριν κυκλοφορήσει το άλμπουμ The Fame το 2008.

Το διαμέρισμα ήταν μικρό, αλλά φωτεινό και ευχάριστο. Δεν μας προκαλεί εντύπωση που όσο ζούσε εκεί ήταν τόσο δημιουργική.

Jenny.Gr
Jenny.Gr
Jenny.Gr

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS