CELEBRITIES

Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Sofia Vergara σε «Βασίλισσα της Κοκαΐνης», Griselda Blanco


JTeam

20 Ιανουαρίου 2022

Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Sofia Vergara σε «Βασίλισσα της Κοκαΐνης», Griselda Blanco
Instagram/popfaction
Η Sofia Vergara υποδύεται τη Griselda Blanco σε μια, όπως όλα δείχνουν, εκρηκτική ερμηνεία.

Η Sofia Vergara γίνεται η «Βασίλισσα της Κοκαΐνης», Griselda Blanco στην επόμενη μεγάλη σειρά του Netflix και μόλις κυκλοφόρησε μια πρώτη ματιά που δείχνει την εκπληκτική μεταμόρφωση της διάσημης ηθοποιού.

H νέα σειρά με τίτλο Griselda από τους δημιουργούς του Narcos αναμένεται να κλέψει την καρδιά του κοινού από τα πρώτα λεπτά μέσα από την εξερεύνηση της πολυτάραχης ζωής της γυναίκας που συνδέθηκε με τον κόσμο των πανίσχυρων καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.

Αποτελούμενη από 6 πενηντάλεπτα επεισόδια, η νέα σειρά ακολουθεί τη ζωή της γυναίκας που διακίνησε χιλιάδες τόνους ναρκωτικών και διέταξε πολλές εκτελέσεις, έχοντας μια σαγηνευτική και πληθωρική προσωπικότητα ενώ έμεινε γνωστή ως La Madrina, Νονά της Κοκαΐνης, Μαύρη Χήρα ή απλά Griselda Blanco. Στις δεκαετίες του 1970 και του 1980, ήταν γνωστή κι ως η Νονά του Miami.

Η Sofia Vergara φαίνεται πως ήταν η καταλληλότερη ηθοποιός για να αναλάβει τον ρόλο αφού η πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη σειρά του Netflix δείχνει ότι ενσαρκώνει τέλεια τον δυναμικό και ανελέητο χαρακτήρα της Κολομβιανής Blanco, που έγινε μία από τις πλουσιότερες διακινήτριες ναρκωτικών στην ιστορία.

Το Netflix ανακοίνωσε παράλληλα 10 νέα μέλη στο cast της σειράς: Τον Alberto Guerra ως Dario, τη Vanessa Ferlito ως Isabel, τον Alberto Ammann ως Alberto Bravo, τον Christian Tappan ως Arturo, τον Diego Trujillo ως Panesso, την Paulina Davila ως Carmen, τον Gabriel Sloyer ως Diaz, τη Juliana Aidén Martinez ως June, τον Martin Rodriguez ως Rivi, και τον José Zúñiga ως Amilcar.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια ηθοποιός θα υποδυθεί τη Blanco. Το 2017, η Catherine Zeta-Jones την υποδύθηκε στην ταινία Lifetime's Cocaine Godmother: The Griselda Blanco Story αλλά και η Jennifer Lopez σε μια βιογραφική σειρά για τη ζωή της.

Η Vergara αναμένεται να ξεχωρίσει στον νέο, απαιτητιικό ρόλο καθώς τον προετοιμάζει εδώ κι οκτώ χρόνια με τον executive producer, Luis Balaguer προτού κυκλοφορήσει στο Netflix.

Η περίπτωση της Griselda Blanco γνωστοποιήθηκε για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό το 2006, όταν την είδαμε στο Cocaine Cowboys. H δυναμική και αδίστακτη Blanco εκτελέστηκε στους δρόμους της Κολομβίας το 2012, έχοντας μόλις βγει από τη φυλακή στην οποία ήταν 20 χρόνια ενώ ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα για εκείνη μέσα από την εκρηκτική όπως όλα δείχνουν, ερμηνεία της Vergara.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.