CELEBRITIES

Η Kate Middleton συνδύασε ένα πουλόβερ των €24 με το It παντελόνι της περιόδου


JTeam

20 Ιανουαρίου 2022

Η Kate Middleton συνδύασε ένα πουλόβερ των €24 με το It παντελόνι της περιόδου
Η επιρροή της Kate Middleton στη μόδα είναι μεγάλη και η ικανότητά της να συνδυάζει ακριβά designer κομμάτια με καθημερινά basics είναι αυτό που την έχει κάνει να ξεχωρίζει όσον αφορά το royal στιλ

Mπορούμε να πάρουμε πολλή στιλιστική έμπνευση από τα looks της Kate Middleton τόσο για τις καθημερινές εμφανίσεις όσο και τις πιο glam.

Σε μία πρόσφατη έξοδο που έκανε στο Μουσείο Foundling στο Λονδίνο, η Middleton έκανε ό,τι κάνει καλύτερα- δηλαδή, ξαναφόρεσε τα αγαπημένα της items και δημιούργησε ένα νέο άψογο look. Εκτός από το sold-out μπλε παλτό της από την εταιρεία Jigsaw, αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το μαύρο κλασικό ζιβάγκο που κοστίζει μόλις €24 και είναι από τη Zara. Ακόμη, επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε puddle κόψιμο, το απόλυτο trend της περιόδου, και μπλε γόβες με χοντρό τακούνι.

Αν θέλετε να έχετε μια ντουλάπα με basic κομμάτια που θα σας σώσουν όλες τις ώρες, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα κομψό ζιβάγκο. Είναι casual αλλά μπορεί εύκολα να φορεθεί και σε μία πιο επίσημη έξοδο.

Αναβιώστε το κλασσικό ζιβάγκο πουλόβερ σας παίρνοντας μαθήματα από την Kate Middleton.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.