CELEBRITIES

H Kendall Jenner βγήκε στο χιόνι με γούνινες μπότες και σχεδόν τίποτε άλλο, αλλά το έκανε για την υγεία της


JTeam

21 Ιανουαρίου 2022

H Kendall Jenner βγήκε στο χιόνι με γούνινες μπότες και σχεδόν τίποτε άλλο, αλλά το έκανε για την υγεία της
H Kendall jenner βγήκε στο χιόνι με το πιο μικροσκοπικό μπικίνι και γούνινες μπότες -Τουλάχιστον τα πόδια της ήταν ζεστά

Η Kendall Jenner είναι ένα από τα πιο sexy μοντέλα της γενιάς της και δεν χάνει ευκαρία να μας το υπενθυμίζει στο Instagram. Όπως και οι διάσημες αδελφές της, Kardashians, συχνά δεν διστάζει να γίενι λίγο πιο τολμηρή στις φωτογραφίες της. Αυτήν τη φορά το 25χρονο super model και επιχειρηματίας είχε μία ακόμη έκπληξη για τους 214 εκατομμύρια followers της, με το τελεταίο της post.

H Κendall βγήκε στον καλυμμένο με χιόνι κήπο της φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι, εντυπωσιακές γούνινες μπότες και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Από την μία το καλλίγραμμο κορμί της και από την άλλη η καλοκαιρινή της εμφάνιση στο παγωμένο σκηνικό, προκάλεσαν στους fans ανατριχίλα.

Οι ψηλές γούνινες μπότες της είναι δημιουργία του οίκου Miu Miu. Η ίδια αστειεύτηκε στην λεζάντα γράφωντας «Ο Wim Hof προτείνει παγωμένο μπάνιο».

Ο Wim Hof, επίσης γνωστός ως The Iceman, είναι ένας Ολλανδός motivational speaker και αθλητής που διακρίνεται για την ικανότητά του να αντέχει τις χαμηλές θερμοκρασίες. Έχει κερδίσει το Ρεκόρ Γκίνες για κολύμβηση κάτω από πάγο και παρατεταμένη επαφή ολόκληρου του σώματος με τον πάγο, ενώ προηγουμένως κατείχε το ρεκόρ για ξυπόλητο ημιμαραθώνιο σε πάγο και χιόνι. Αποδίδει αυτά τα κατορθώματα στη μέθοδο του Wim Hof (WHM), έναν συνδυασμό συχνής έκθεσης στο κρύο, τεχνικών αναπνοής, γιόγκα και διαλογισμού. Ο Hof έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών ιατρικών ερευνών και ενός βιβλίου του ερευνητή δημοσιογράφου Scott Carney.

Όσο για την Kendall δεν ξέρουμε πώς κατάφερε να αντέξει στο κρύο. Το μυστικό βρίσκεται ίσως στις ζεστές μπότες της. Ή και όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.