CELEBRITIES

H Evan Rachel Wood αποκαλύπτει ότι ο Marilyn Manson «ουσιαστικά τη βίασε on-camera»


Στεφανία Παπαδημητρίου

24 Ιανουαρίου 2022

H Evan Rachel Wood αποκαλύπτει ότι ο Marilyn Manson «ουσιαστικά τη βίασε on-camera»
Instagram @evanrachelwood
Η ηθοποιός έχει πάψει να φοβάται και μιλά για όλα

Η Evan Rachel Wood έπαψε να φοβάται τον Marilyn Manson. Πέρασε μία εφιαλτική πενταετία μαζί του, κατά τη διάρκεια της οποίας την «κακοποίησε φριχτά» και τώρα, 11 χρόνια μετά τον χωρισμό – ή την «τελική της απόδραση», όπως η ίδια τον αποκαλεί – μιλά για όσα βίωσε στο ντοκιμαντέρ με τίτλο Rising Phoenix.

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο Manson «ουσιαστικά τη βίασε on-camera» το 2007, στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού Heart-Shaped Glass. Εκείνος, της έδωσε ένα ζευγάρι γυαλιών σε σχήμα καρδιάς, ίδια μ’ εκείνα που φορούσε η ανήλικη Lola στο πόστερ της ταινίας Lolita. Στο βίντεο, βλέπουμε τη Wood να αγγίζει τα γεννητικά της όργανα και να κάνει σεξ μαζί του, ενώ βρέχονται από ψεύτικο αίμα.

«Τα γυαλιά είναι τόσο iconic», είχε δηλώσει ο τραγουδιστής. «Το βίντεο προοριζόταν για κάποιον που είχε την αίσθηση του χιούμορ για να καταλάβει ότι ΟΚ, ο κόσμος θα κοροϊδέψει το ότι είναι μία φιλία/σχέση εμπνευσμένη από τη Lolita».

Η εκδοχή της Wood διαφέρει αρκετά.

«Δεν είχε καμία σχέση με αυτό που πίστευα», είπε στο Rising Phoenix που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance. «Κάναμε πράγματα για τα οποία δεν είχα ενημερωθεί. Είχαμε συζητήσει για ψεύτικη ερωτική σκηνή, αλλά όταν άνοιξαν οι κάμερες, η διείσδυση ήταν αληθινή. Δε συμφώνησα ποτέ σε κάτι τέτοιο… Ήταν το απόλυτο χάος. Δεν αισθανόμουν ασφαλής. Κανείς δε με πρόσεχε. Τα γυρίσματα του βίντεο ήταν μία εμπειρία που αλήθεια με τραυμάτισε. Ένιωσα αηδιαστική και πως είχα κάνει κάτι εξευτελιστικό και καταλάβαινα ότι το συνεργείο ένιωθα άβολα και κανείς δεν ήξερε τι να κάνει».

«Αναγκάστηκα να κάνω πληρωμένο έρωτα κάτω από ψευδείς συνθήκες. Τότε ήταν που διέπραξε το πρώτο έγκλημα εναντίον μου. Ουσιαστικά, με βίασε on-camera»

Η σχέση τους ήταν γεμάτη red flags από την πρώτη στιγμή, όμως η Evan Rachel Wood φορούσε παρωπίδες. Ξεκίνησαν ως φίλοι και κατέληξαν να έχουν «τρομακτικά πολλά κοινά», όπως εξήγησε. Μάλιστα, ο Manson παρουσιάστηκε ως σωτήρας, λέγοντάς της ότι ήταν εκεί για να τη γεμίσει δύναμη – «για να σου δείξω τον πραγματικό εαυτό σου».

«Στο πρόσωπό του συγκέντρωνε όλα όσα ήθελα να βγάλω προς τα έξω χωρίς να ντρέπομαι», είπε.

Εκείνος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Spin, το 2009, μετά από έναν χωρισμό τους αυτοτραυματίστηκε.

«Κάθε φορά που την έπαιρνα τηλέφωνο την ημέρα των Χριστουγέννων – πήρα 158 φορές – έπαιρνα ένα μαχαίρι και χάραζα το πρόσωπο ή τα χέρια μου. Ήθελα να της δείξω τον πόνο που μου προκαλούσε. Ήθελα να δει στο σώμα μου τι μου είχε κάνει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.