CELEBRITIES

H Εvan Rachel Wood θα μιλήσει για την κακοποίηση που υπέστη από τον Manson, σε νέο ντοκιμαντέρ


JTeam

13 Ιανουαρίου 2022

H Εvan Rachel Wood θα μιλήσει για την κακοποίηση που υπέστη από τον Manson, σε νέο ντοκιμαντέρ
H ηθοποιός παίρνει τη δύναμή της πίσω

Η Evan Rachel Wood απέρριψε κάθε πρόταση για συνέντευξη σχετικά με την κακοποίηση που βίωνε για χρόνια από τον πρώην σύντροφό της, Marilyn Manson. Τώρα, προς έκπληξη όλων, ετοιμάζεται να μοιραστεί την ιστορία της στο ντοκιμαντέρ με τίτλο Phoenix Rising, το οποίο θα προβληθεί για πρώτη φορά στις 23 Ιανουαρίου, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

Σε σκηνοθεσία της Amy Berg, το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από δύο μέρη – μόνο το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ. Όπως αναφέρει το Rolling Stone, θα δούμε «τη Wood να παίρνει την ιστορία της στα χέρια της, σε μία κουλτούρα που έχει μάθει να κατηγορεί τις γυναίκες, και θα την ακολουθήσουμε καθώς κατονομάζει τον διάσημο κακοποιητή της για πρώτη φορά».

Ο τίτλος της ταινίας (Phoenix Rising) αναφέρεται από τη νομοθεσία Phoenix Act της California, για τον σχηματισμό της οποίας πάλεψε η Evan Rachel Wood και αφορά στην αύξηση της ποινής για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας από τα 3 στα 5 έτη, ενώ ζητά την καλύτερη εκπαίδευση των αστυνομικών, προκειμένου να παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία στους survivors. Μιλώντας στην Επιτροπή Γερουσιαστών της California, η Wood διηγήθηκε λεπτομερώς τη φρικτή κακοποίηση που υπέστη, χωρίς να αποκαλύψει ότι ο Manson ήταν ο άνδρας που την έκανε να υποφέρει.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο ντοκιμαντέρ μέσω Instagram. «Μπορώ επιτέλους να μοιραστώ ότι συνεργάζομαι με την Amy Berg για ένα project που λέγεται Phoenix Rising, ένα ντοκιμαντέρ που εξερευνά τις διάφορες πλευρές της ζωής, της καριέρας, της οικογένειάς μου, την ψήφιση του #ThePhoenixAct, και τέλος την απόφασή μου να κατονομάσω δημόσια τον κακοποιητή μου», έγραψε.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ, έχετε δύο επιλογές. Είτε στις 23 Ιανουαρίου, την ημέρα του Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, είτε στις 25 Ιανουαρίου. Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα, 13 Ιανουαρίου, και μπορείτε να τα προμηθευτείτε εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.