CELEBRITIES

H Janet Jackson μιλά για το fat-shaming του αδελφού της, Michael: «Mε αποκαλούσε γουρούνι»


JTeam

25 Ιανουαρίου 2022

H Janet Jackson μιλά για το fat-shaming του αδελφού της, Michael: «Mε αποκαλούσε γουρούνι»
KMazur/WireImage/Getty
Η προβληματική σχέση με το σώμα της, ξεκίνησε στα 11 της χρόνια

H Janet Jackson επέστρεψε στον θρόνο της, ακριβώς όπως της άξιζε. Μέσα από ένα νέο ντοκιμαντέρ, μοιράζεται την ιστορία της με δικά της λόγια και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του εαυτού της.

Η καλλιτέχνιδα αγγίζει το ευαίσθητο θέμα του βάρους της, με το οποίο έδινε μάχη για δεκαετίες, αλλά και το ανελέητο fat-shaming που δεχόταν από δον αδελφό της, Michael Jackson.

«Υπήρχαν φορές που με πείραζε και μου έβγαζε παρατσούκλια. Γουρούνι, άλογο, τσούλα, αγελάδα. Όταν κάποιος λέει ότι είσαι πολύ παχιά, σε επηρεάζει», είπε κάποια στιγμή. Κι εξήγησε ότι τα προβλήματα με τα κιλά της ξεκίνησαν στα 11 της χρόνια, όταν πήρε τον ρόλο της Penny στη σειρά Good Times.

«Έχω συναισθηματική σχέση με το φαγητό, οπότε κάθε φορά που αγχώνομαι ή κάτι με ενοχλεί, βρίσκω εκεί παρηγοριά. Έκανα το Good Times και τότε άρχισα να αντιμετωπίζω τον εαυτό μου με προβληματικό τρόπο. Η ανάπτυξή μου άρχισε από πολύ μικρή ηλικία και έκανα στήθος, οπότε έπρεπε να το δένουν με επιδέσμους για να φαίνομαι πιο επίπεδη»

Στο βιβλίο της True You, το οποίο κυκλοφόρησε το 2011, έγραψε για τα θέματα που είχε με την εικόνα της και το bullying που δέχθηκε από τα μέσα ενημέρωσης όταν, το 2006, έγινε περίγελως εξαιτίας των κιλών που είχε πάρει για χάρη μιας ταινίας. Προσπάθησε πολύ να τα χάσει, αλλά ήταν σχεδόν ακατόρθωτο.

«Το σώμα σου συνηθίζει τις ασκήσεις και έκανα shows για τόσον καιρό που το σώμα μου απλά το συνήθισε. Μάλιστα, πρέπει να δουλέψω πιο σκληρά ενώ είμαι στη σκηνή», δήλωνε τότε στο Reuters.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.