CELEBRITIES

Mila Kunis και Demi Moore συνεργάζονται σε νέα διαφήμιση: «Έχουμε πολλά κοινά»


JTeam

25 Ιανουαρίου 2022

Mila Kunis και Demi Moore συνεργάζονται σε νέα διαφήμιση: «Έχουμε πολλά κοινά»
Ο Ashton πώς να νιώθει, άραγε;

H Mila Kunis και η Demi Moore συνεργάζονται για τις ανάγκες μίας διαφήμισης και μία ερώτηση βασανίζει το μυαλό μας: Ο Ashton πώς να νιώθει, άραγε;

Οι σταρ πρωταγωνιστούν σε βίντεο διαρκείας ενός ολόκληρου λεπτού, ως πρώην συμμαθήτριες που παρευρέθηκαν σε reunion του Λυκείου τους. Δεν αναγνώρισαν η μία την άλλη – «Δεν ήξερα ότι πήγαμε στο ίδιο σχολείο», είπε η Moore, για να της απαντήσει η Kunis «Έχουμε πολλά κοινά».

Παρότι το παραπάνω δεν είναι παρά σενάριο ενός σποτ, οι δυο τους έχουν πράγματι πολλά κοινά, και δεν εννοούμε τον Ashton. Έτυχε να φοιτήσουν στο ίδιο σχολείο της California, αλλά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους (η Demi σταμάτησε τις σπουδές της στην Α’ Λυκείου στα τέλη του ’70 και η Kunis αποφοίτησε το 2001).

«Βρισκόμουν στο πρώτο μου meeting για τη συνεργασία με την εταιρεία ΑΤ&Τ όταν ανακαλύψαμε ότι και η Demi φοίτησε στο Fairfax High», εξήγησε η Kunis στο Entertainment Tonight. «Πίστευα ότι αυτό θα έφερνε κι άλλα γέλια σε μία ήδη αστεία διαφήμιση. Την προσέγγισα και χάρηκα τόσο που συμφώνησε να συμμετάσχει».

Φυσικά και ο Kutcher λείπει από το βίντεο. Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την Demi Moore το 2005 ενώ χώρισαν το 2011. Την ίδια χρονιά άρχισε να βγαίνει με την Kunis, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα του That ‘70s Show στο οποίο πρωταγωνιστούσαν. Έχουν δύο παιδιά, την 7χρονη Wyatt και τον 5χρονο Dimitri, ενώ παντρεύτηκαν το 2015 σε κλειστή τελετή.

Δείτε τη διαφήμιση εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.