CELEBRITIES

Η Jennifer Garner μίλησε για το πώς το στρες έχει καταβάλει τη ζωή της, με ψυχοσωματικά πλέον συμπτώματα


JTeam

25 Ιανουαρίου 2022

Η Jennifer Garner μίλησε για το πώς το στρες έχει καταβάλει τη ζωή της, με ψυχοσωματικά πλέον συμπτώματα
«Το αισθάνομαι πρώτα στο σώμα μου και μετά σκέφτομαι τον λόγο που μπορεί να συμβαίνει».

Η Jennifer Garner μίλησε ανοιχτά για τον τρόπο που το άγχος επηρεάζει πλέον την καθημερινότητά της σε ένα πρόσφατο Instagram Live με τη yoga instructor της Peloton, Chelsea Jackson Roberts.

Η ηθοποιός έκανε διαλογισμό μαζί με την Chelsea για να βοηθήσει τον εαυτό της αλλά και το κοινό να κατανοήσουν τα περίπλοκα και πολλές φορές αντικρουόμενα συναισθήματά τους και εξήγησε πόσο συχνά πλέον σωματοποιείται το άγχος της.

Μετά τη Roberts, η οποία είπε πως όταν νιώθει άγχος, ανεβαίνουν οι καρδιακοί της παλμοί και ιδρώνει, η Garner περιέγραψε τη δική της εμπειρία. Πλέον «το άγχος κυριαρχεί στη ζωή της» ενώ όπως προσθέτει χαρακτηριστικά:

«Το αισθάνομαι στο σώμα μου και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, σκέφτομαι: "Μπορώ να πω ότι είμαι αγχωμένη. Γιατί; Τι με κάνει να νιώθω έτσι;". Έτσι αρχίζω να έχω σωματικά συμπτώματα πρώτα πριν καταλάβω τον λόγο».

Η yoga instructor χαρακτήρισε την εμπειρία της star «ανθρώπινη» και την απέδωσε στην πανδημία και τους όρους που μας έχει επιβάλλει τα δύο τελευταία χρόνια. Όπως δήλωσε: «Η πανδημία είναι μια συλλoγικά τραυματική εμπειρία για όλους μας» ενώ πρόσθεσε: «Το τραύμα προκαλείται όταν επιβαρύνεται το σώμα, το μυαλό και η ψυχή μας και αδυνατούμε να διαχειριστούμε ό,τι μας συμβαίνει».

Σύμφωνα με τη Roberts, αυτό που πρέπει να πετύχουμε είναι να «αγαπήσουμε κάθε κομμάτι του εαυτού μας, ακόμη κι εκείνο που μας κάνει να νιώθουμε αμήχανα».

Μετά από 20 λεπτά συζήτησης και βαθιάς εισπνοής και εκπνοής, οι followers της Garner την ευχαρίστησαν που μοιράστηκε μαζί τους τόσο χρήσιμες συμβουλές ενώ και η ίδια εξομολογήθηκε πως άρχισε να νιώθει καλύτερα αφού κατάφερε μέσω του διαλογισμού να εστιάσει περισσότερο σε αυτό που της συμβαίνει, βελτιώνοντας τη διαχείριση του άγχους της.

Όπως είπε προς το τέλος του εποικοδομητικού τους διαλόγου: «Χαίρομαι τόσο που όλο αυτό καταχωρήθηκε, για να το επαναλάβω σύντομα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.