CELEBRITIES

Victoria Beckham: Θα ξαναγίνει Spice Girl για τον γάμο του γιου της ( ; )


JTeam

26 Ιανουαρίου 2022

Victoria Beckham: Θα ξαναγίνει Spice Girl για τον γάμο του γιου της ( ; )
Θα είναι ο γάμος του Brooklyn Beckham η αφορμή για την επανένωση των Spice Girls;

Ξέρουμε ότι είναι ακόμη Ιανουάριος, αλλά στοιχηματίζουμε ότι ο γάμος της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους γάμους της showbiz το 2022. Προφανώς αφού το ζευγάρι πρόκειται να έχει τον Snoop Dogg ως DJ στο γάμο του - φανταστείτε! - αλλά αναμένεται να υπάρξει μια ακόμη μεγαλύτερη εμφάνιση, καθώς αναφορές λένε ότι οι Spice Girls θα επανενωθούν για τον γάμο, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο οικογενειακό κτήμα της Nicola στη Florida, τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Victoria Beckham πρόκειται να γίνει ξανά η Posh Spice για τον γάμο του μεγαλύτερου γιου της.

Εάν οι αναφορές είναι αληθινές, σημαίνει ότι θα είναι η πρώτη φορά που οι Scary, Posh, Sporty, Ginger και Baby θα επανενωθούν με την πλήρη μορφή τους. O γιος της Victoria και του David Beckham, Βrooklyn ανακοίνωσε τον αρραβώνα τον Ιούλιο του 2020, δημοσιεύοντας μια υπέροχη φωτογραφία του ζευγαριού, όπου η Nicola φορά ένα φόρεμα σχεδιασμένο από τη μαμά του, και έγραψε: «Πριν από δύο εβδομάδες ζήτησα από την αδελφή ψυχή μου να με παντρευτεί και είπε ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο. Υπόσχομαι να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μια μέρα. Σ'αγαπώ μωρό μου».

Μπορεί να φορούσε VB για τις φωτογραφίες του αρραβώνα της, αλλά όπως έχει γίνει γνωστό, το μοντέλο θα φορέσει όχι ένα, αλλά δύο φορέματα Valentino στον γάμο της. Μια πηγή είπε στη Sun ότι ενώ η Nicola δεν θα φοράει VB, οποιαδήποτε από τις πρώην συνεργάτιδες της Victoria - Mel C, Mel B, Geri και Emma - είναι ευπρόσδεκτη να φορέσει ένα φόρεμα από τη φίρμα της. «Ήταν μια υπέροχη πρόσκληση και τα κορίτσια είναι όλα ενθουσιασμένα που θα παρευρεθούν», πρόσθεσε η πηγή.

Η εφημερίδα υποστηρίζει επίσης ότι τα αδέρφια του Brooklyn, Romeo και Cruz θα είναι κουμπάροι στην τελετή, ενώ ο αδερφός της Nicola, Brad, θα είναι πρώτος παράνυμφος. Η λίστα με τους καλεσμένους περιλαμβάνει διάσημα ονόματα όπως ο Gordon και η Tana Ramsay και η Gigi Hadid.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.