CELEBRITIES

H Emma Thompson γύρισε την πρώτη ολόγυμνη σκηνή της: «Δε θα μπορούσα να το κάνω σε μικρότερη ηλικία»


JTeam

27 Ιανουαρίου 2022

H Emma Thompson γύρισε την πρώτη ολόγυμνη σκηνή της: «Δε θα μπορούσα να το κάνω σε μικρότερη ηλικία»
Vittorio Zunino Celotto/Getty Images
«Αυτό που πρέπει να είσαι αδύνατη δεν έχει αλλάξει καθόλου και, μάλιστα, πιστεύω ότι τώρα είναι χειρότερο»

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι γυμνή στα 62», δήλωσε η Emma Thompson. Η βραβευμένη με BAFTA ηθοποιός βρέθηκε στο πάνελ του Cinema Café στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance και μίλησε για τη νέα ταινία Good Luck to You, Leo Grandle στην οποία πρωταγωνιστεί και την ολόγυμνη σκηνή που γύρισε με τον Daryl McCormack.

«Η σκηνοθέτιδα Sophie Hyde, ο Daryl κι εγώ κάναμε πρόβα εντελώς γυμνοί και συζητήσαμε για τα σώματά μας, τη σχέση μας με τα σώματά μ ας, τα ζωγραφίσαμε, είπαμε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, τι μας αρέσει σ’ αυτά, περιγράψαμε ο ένας το σώμα του άλλου», ξεκίνησε.

«Είναι πολύ δύσκολο να είσαι γυμνή στα 62… Αυτό που πρέπει να είσαι αδύνατη δεν έχει αλλάξει καθόλου και, μάλιστα, πιστεύω ότι τώρα είναι χειρότερο, κατά κάποιον τρόπο»

Παρότι δυσκολεύτηκε αρκετά, η Emma Thompson θεωρεί ότι η συγκεκριμένη σκηνή ήρθε την κατάλληλη σκηνή. «Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω σε μικρότερη ηλικία. Και πάλι, φυσικά, η ηλικία μου προσθέτει μία μεγαλύτερη πρόκληση γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αφρόντιστα σώματα στην οθόνη».

Η ηθοποιός υποδύεται τη Nancy Stokes, η οποία αποφασίζει να αναζητήσει τον έρωτα και τον ενθουσιασμό, φεύγοντας από έναν αφόρητα ανιαρό γάμο. Συναντά έναν όμορφο και αρκετά όμορφο σεξεργάτη, τον Leo Grande (Daryl McCormack), με την ελπίδα να βιώσει ένα βράδυ απόλυτης απόλαυσης και ανακάλυψης του εαυτού της. Και οι δύο αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα, με εκείνον να δυσκολεύεται να δεθεί με την οικογένειά του λόγω του επαγγέλματός του, το οποίο παρεμπιπτόντως λατρεύει.

Σε σενάριο της κωμικού Katy Brand, η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Sundance.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.