CELEBRITIES

H Suki Waterhouse έκανε TikTok για τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper (με 7 χρόνια καθυστέρηση)


JTeam

28 Ιανουαρίου 2022

H Suki Waterhouse έκανε TikTok για τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper (με 7 χρόνια καθυστέρηση)
Splash News
Ποτέ δεν είναι αργά να ξεπεράσεις έναν πρώην και η Suki το ξέρει καλά

Έχουν περάσει σχεδόν 7 χρόνια από τον χωρισμό τους, όμως η πληγή φαίνεται πως είναι ακόμη ανοιχτή. Η Suki Waterhouse, η οποία είχε σχέση με τον Bradley Cooper από το 2013 έως το 2015, μάλλον δεν τον έχει ξεπεράσει ακόμη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Πίσω στο 2015, πηγή δήλωνε στο Ε!News ότι αιτία του χωρισμού ήταν η επιθυμία του Cooper να κάνει οικογένεια – ήταν 40 ετών και έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του. Η 23χρονη Suki δεν ήταν σ’εκείνο το στάδιο, οπότε αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους «και να μείνουν φίλοι».

«Η Suki αγαπάει τον Bradley κι εκείνος την αγαπά, αλλά είναι τόσο νέα και θέλει να επικεντρωθεί στην υποκριτική, πριν γίνει μητέρα», τόνιζε.

Μάλλον ο χωρισμός δεν ήταν τόσο φιλικός, ωστόσο. Γιατί η ηθοποιός μίλησε άσχημα για εκείνον σε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο έχει διαγραφεί, φυσικά. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επέτρεψα σε κάποιον που μου μοιάζει με αυτό το φίλτρο να με πληγώσει», έγραψε στην ανάρτησή της στις 26 Ιανουαρίου 2022, κάτι λιγότερο από μία επταετία μετά τον χωρισμό. Κι επιβεβαίωσε ότι αναφερόταν στον συγκεκριμένο πρώην όταν έκανε like σε σχόλιο με το όνομά του.

Στο background, έπαιζε το τραγούδι της Melrose Meltdown που αναφέρεται σε χωρισμό, φυσικά.

@lucyyrosedepp Suki and FKA Twigs should collab 😇 #sukiwaterhouse #robertpattinson #bradleycooper #melrosemeltdown #fkatwigs ♬ Melrose Meltdown - Suki Waterhouse

Όταν η σχέση τους τελείωσε, ο Cooper ξεκίνησε να βγαίνει με την Irina Shayk, με την οποία απέκτησε τη μικρή Lea το 2017. Κι η Suki είναι ζευγάρι με τον Robert Pattinson από το 2018 – μάλιστα, φήμες θέλουν τον Bradley να επικοινωνεί μαζί του, όταν έμαθε για τον δεσμό τους. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, ανησυχούσε πως η πρώην του «θα χρησιμοποιούσε τον Rob για δημοσιότητα» και θέλησε να τον προειδοποιήσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.