CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle κατά του Spotify, μετά την παραπληροφόρηση για την πανδημία


JTeam

31 Ιανουαρίου 2022

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle κατά του Spotify, μετά την παραπληροφόρηση για την πανδημία
Splash News
Παρά το συμβόλαιο εκατομμυρίων που έχει υπογράψει με την πλατφόρμα, το ζευγάρι παίρνει θέση

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δηλώνουν ιδιαίτερα ανήσυχοι για την τεράστια παραπληροφόρηση που γίνεται στο Spotify, σχετικά με την πανδημία. Λίγο αφότου ο Neil Young διέκοψε τη συνεργασία του με την πλατφόρμα streaming κι απέσυρε τη μουσική του, το ζευγάρι κάνει λόγο για το «σοβαρό πρόβλημα» που έχει δημιουργηθεί.

Παρότι έχουν υπογράψει συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων με το Spotify, εκπρόσωπός τους δήλωσε ότι από τον Απρίλιο, όταν ίδρυσαν τον οργανισμό Archwell, έχουν επικοινωνήσει με την πλατφόρμα σχετικά με «τις πραγματικές συνέπειες της παραπληροφόρησης για τον Covid-19».

«Από όταν ιδρύθηκε ο Archwell, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε την πραγματική παγκόσμια κρίση παραπληροφόρησης. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι επηρεάζονται από το σοβαρό πρόβλημα της ανεξέλεγκτης λανθασμένης και ψευδούς ενημέρωσης κάθε μέρα», ξεκίνησε η δήλωσή τους.

«Τον Απρίλιο, οι συνιδρυτές μας ξεκίνησαν να εκφράζουν τις ανησυχίες τους στους συνεργάτες μας και το Spotify για τις πραγματικές συνέπειες της παραπληροφόρησης στην πλατφόρμα. Συνεχίζουμε να εκφράζουμε τις ανησυχίες μας στο Spotify για να βεβαιωθούμε ότι γίνονται αλλαγές στην πλατφόρμα για να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αυτήν την κρίση στην παγκόσμια υγεία», πρόσθεσαν.

«Περιμένουμε πως το Spotify θα δράσει και δεσμευόμαστε στην κοινή μας προσπάθεια, στη δράση αυτή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.