CELEBRITIES

H πρώτη φωτογραφία της Lilibet: Meghan και Harry μας συστήνουν την κόρη τους


JTeam

23 Δεκεμβρίου 2021

H πρώτη φωτογραφία της Lilibet: Meghan και Harry μας συστήνουν την κόρη τους
H γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία

Η Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor, κόρη της Meghan Markle και του πρίγκιπα Ηarry έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην ευχετήρια Χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς της που δόθηκε στη δημοσιότητα. Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το πρόσωπο της μικρής, η οποία δείχνει να διασκεδάζει στην φωτογράφιση με τους γονείς της και τον 2χρονο αδερφό της Archie.

To ζευγάρι εμφανίζεται καθισμένο στα σκαλιά, αγκαλιασμένοι και γελαστοί, να κρατούν στα χέρια τους τα δύο παιδιά τους. Η Meghan κρατά τη Lili στον αέρα, ενώ ο Harry κάθεται δίπλα τους με τον Αrchie. Όλοι τους φορούν τζιν εκτός από τη Lili που φοράει ένα λευκό φόρεμα.

Jenny.Gr

Η φωτογραφία της κάρτας ανήκει στον φωτογράφο Alexi Lubomirski στο σπίτι τους στη Santa Barbara της California, πριν λίγους μήνες.

"Τη φετινή χρονιά, το 2021, υποδεχτήκαμε την κόρη μας, Lilibet, στον κόσμο. Ο Archie μάς έκανε "Μαμά” και "Μπαμπά”, η Lili μας έκανε οικογένεια”, γράφουν στην κάρτα τους. Παράλληλα ενημερώνουν τους royal fans ότι μέσω του Ιδρύματος Archewell θα κάνουν δωρεές αυτή την εορταστική περίοδο σε οργανισμούς που "τιμούν και προστατεύουν τις οικογένειες", συμπεριλαμβανομένων των Team Rubicon και Paid Leave for All .

Όσο για την μικρή Lilibet, γεννήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και πήρε το όνομά της από την προγιαγιά της, βασίλισσα Ελισάβετ, της οποίας το υποκοριστικό είναι Lilibet. Το μεσαίο όνομα της μικρής είναι, φυσικά, Diana.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.