CELEBRITIES

Η Catherine Zeta-Jones ξέρει πώς να απολαμβάνει το χιόνι (γυμνή σε πισίνα)


JTeam

31 Ιανουαρίου 2022

Η Catherine Zeta-Jones ξέρει πώς να απολαμβάνει το χιόνι (γυμνή σε πισίνα)
To χιόνι οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε συνδέσει με χιονοπόλεμο, ζεστά ροφήματα, χουχούλιασμα στο καναπέ και ένα γενικότερο cozy κλίμα

Τα πράγματα όμως στο μακρινό Hollywood είναι εντελώς διαφορετικά (εντάξει υπερβάλουμε). Η Catherine Zeta-Jones αποτέλεσε την εξαίρεση και αντί για ένα ζεστό ρόφημα απόλαυσε το κολύμπι στην θερμαινόμενη πισίνα της ενώ έξω χιόνιζε.

Η ηθοποιός μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram ένα video που φαίνεται να απολαμβάνει το χιονισμένο τοπίο έξω από το σπίτι της, ενώ κάνει μπάνιο στην εσωτερική της πισίνα. Όπως δείχνει μάλιστα στο video, βγάζει το κιμονό της και μπαίνει στην πισίνα γυμνή για να κολυμπήσει έχοντας μια υπέροχη θέα.

Στη λεζάντα του post έγραψε:

«Μωρό μου κάνει κρύο έξω. Επιτέλους έβγαλα τα ρούχα μου. Κυριολεκτικά η περισσότερη άσκηση που έκανα ήταν που έριξα τη ρόμπα μου και μετά έβαλα πάλι το πουλόβερ μου. Θα δω τηλεόραση μέχρι να κοιμηθώ».

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.