CELEBRITIES

H Kirsten Dunst μιλά για τις γυμνές σκηνές της ως Μαρία Αντουανέτα: «Ένιωσα τεράστια συναισθηματική φόρτιση»


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2022

H Kirsten Dunst μιλά για τις γυμνές σκηνές της ως Μαρία Αντουανέτα: «Ένιωσα τεράστια συναισθηματική φόρτιση»
πηγή: Instagram @kirstendunst
«Ο κόσμος προσπαθεί να αλλάξει και να χειραγωγήσει τις νεαρές ηθοποιούς, ώστε να τις κάνει να μοιάζουν όλες ίδιες»

Δεκαέξι χρόνια μετά τη συνεργασία τους στην ταινία Μαρία Αντουανέτα, η Kirsten Dunst και ο Jamie Dornan συναντήθηκαν στο πλαίσιο της σειράς Actors on Actors του Variety. Μιλώντας για το έργο, η ηθοποιός – που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο - αποκάλυψε πόσο άβολα αισθανόταν κατά τη διάρκεια των γυμνών σκηνών. Εξαιτίας τους, μάλιστα, ένιωθε διαρκώς αγχωμένη.

«Το μόνο που κάναμε (με τον Jamie) ήταν να φιλιόμαστε, κι εγώ δε νιώθω άνετα με αυτό. Δεν είναι ποτέ άνετο», είπε. Είπε, επίσης, πως δεν την είχε δει κανείς γυμνή – όχι μόνο στον κινηματογράφο, αλλά και στην πραγματική ζωή – οπότε δυσκολεύτηκε πολύ.

«Νομίζω ότι η πρώτη φορά που έδειξα το στήθος μου ήταν με τη σκηνοθέτιδα Sofia Coppola. Ποτέ δε χρησιμοποίησε τη λήψη, δε νομίζω να ήσουν καν εκεί. Ένιωσα τεράστια συναισθηματική φόρτιση», εξήγησε στον Dornan, σχετικά με τη χειρότερη σκηνή που γύρισε.

«Είναι τρελό αυτό που λες. Θέλω να πω, το χειρίστηκες καλά. Νόμιζα ότι είχες τον έλεγχο. Θυμάμαι ότι έπρεπε να αυτοσχεδιάσουμε, και η Sofia κανόνισε να μη δούμε ποτέ ο ένας τον άλλο, πριν βρεθούμε στο πλατό», απάντησε ο πρωταγωνιστής του 50 Shades of Grey.

Στη συνέχεια, η Dunst θυμήθηκε τους παραγωγούς που της έκαναν παρατηρήσεις για την εξωτερική της εμφάνιση – είχε δώσει σχετική συνέντευξη και στο Netflix, τον Δεκέμβριο. Εξήγησε ότι το 1999, στα γυρίσματα της ταινίας The Virgin Suicides, ήταν η πρώτη φορά που την αντιμετώπισαν «ως πανέμορφη γυναίκα» - κι ήταν γυναίκα εκείνη που της έδωσε αυτήν την επιβεβαίωση. Η Sofia Coppola τη βοήθησε να αισθανθεί «γεμάτη δύναμη σε εκείνη την ηλικία». Ήταν μόνο 16 ετών.

«Είναι παράξενη ηλικία. H Coppola μου έδωσε αυτοπεποίθηση την οποία είχα σε όλη μου την καριέρα, ακόμα και όταν παραγωγοί ήθελαν να διορθώσουν τα δόντια μου… Ο κόσμος προσπαθεί να αλλάξει και να χειραγωγήσει τις νεαρές ηθοποιούς, ώστε να τις κάνει να μοιάζουν όλες ίδιες», συνέχισε. «Ένιωσα όμορφη για αυτό που ήμουν, και το ότι ένιωσα έτσι ήταν ένα κρίσιμο σημείο της ζωής μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.