CELEBRITIES

Πριν τη Megan Fox, ο MGK μιλούσε για σχέσεις με ανήλικα κορίτσια: «Δεν υπάρχει όριο αν είναι διάσημες»


Στεφανία Παπαδημητρίου

2 Φεβρουαρίου 2022

Πριν τη Megan Fox, ο MGK μιλούσε για σχέσεις με ανήλικα κορίτσια: «Δεν υπάρχει όριο αν είναι διάσημες»
Instagram @machinegunkelly
Το λυπηρό είναι ότι δε μας εκπλήσσουν αυτές οι απόψεις του

Μπορεί τώρα να είναι αρραβωνιασμένος με τη Megan Fox, να εκφράζει τον έρωτά του για εκείνη με κάθε ευκαιρία και να πρωταγωνιστεί στα media εξαιτίας του «σκοτεινού παραμυθιού» τους, όμως ο Machine Gun Kelly του 2013 είχε ιδιαίτερα προβληματικές απόψεις. Ίσως τις στηρίζει ακόμη – ποιος ξέρει;

Στα 23 του, δήλωνε ανοιχτά ότι ανυπομονούσε να ενηλικιωθεί η 17χρονη τότε Kendall Jenner, πως δεν υπάρχουν όρια όταν πρόκειται για διάσημους ανθρώπους και μίλησε για καλλιτέχνες που είχαν σχέσεις με ανήλικα κορίτσια.

Ρωτήθηκε ποια ήταν η πρώτη celebrity που ερωτεύτηκε κι απάντησε πως δεν είχε σημασία. «Δε με νοιάζει ποιο ήταν το πρώτο μου celebrity crush γιατί τώρα είναι η Kendall Jenner», είπε. «Θεέ μου, το έχω πει τόσες φορές, ελπίζω να κάνουμε σεξ. Μη με αφήσετε να μετακομίσω στο L.A. Ουφ, θα τη βρω», συνέχισε ακάθεκτος.

«Δε θα περιμένω καν να γίνει 18, θα πάω τώρα. Είμαι 23, φίλε, δεν είμαι σε creepy ηλικία, καταλαβαίνεις τι εννοώ; Είμαι 23, είναι 17, είναι επώνυμη. Δεν υπάρχουν όρια εδώ»

Προσπάθησε να αιτιολογήσει τις απόψεις του. Το σκεπτικό του; «Αφού το κάνουν κι άλλοι».

«Ο Robert Plant, ο οποίος είναι ένας από τους κορυφαίους τραγουδιστές όλων των εποχών, έβγαινε με ένα κορίτσι που ήταν 14. Ο Axl Rose ήταν ένας από τους μεγαλύτερους badasses, έβγαινε με ένα κορίτσι που ήταν 16 και έγραψε τραγούδι στο πρώτο του άλμπουμ για το 16χρονο», εξήγησε.

«Δε με νοιάζει τι λες, φίλε, αν η Kendall Jenner είναι στο δωμάτιό σου γυμνή και είσαι 50, το προχωράς».

Το λυπηρό είναι ότι δε μας εκπλήσσουν αυτές οι απόψεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.