CELEBRITIES

To μονόπετρο της Megan Fox έχει κρυφά αγκάθια ώστε να πονέσει αν θελήσει να το βγάλει


JTeam

20 Ιανουαρίου 2022

To μονόπετρο της Megan Fox έχει κρυφά αγκάθια ώστε να πονέσει αν θελήσει να το βγάλει
Η πρόταση γάμου που έκανε ο Machine Gun Kelly στην Meghan Fox έκανε το γύρο του διαδικτύου και όλοι μιλούσαν για το ρομαντικό σκηνικό

Εκτός όμως από το video που έγινε viral τώρα έρχεται να γίνει και το μονόπετρο που της έδωσε, καθώς ο σχεδιασμός του κρύβει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό.

Ο Machine Gun Kelly συμμετείχε στην σχεδιασμό του μονόπετρου και δημιούργησε ένα δαχτυλίδι με «αγκάθια» στο εσωτερικό του γιατί, όπως δήλωσε, «Η αγάπη είναι πόνος!». Ο ίδιος σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να κάνει τη Megan Fox να φοράει συνεχώς το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, το δαχτυλίδι αξίας 340 χιλιάδων δολαρίων που φτιάχτηκε κατά παραγγελία και έχει λεπτές λωρίδες με αγκάθια στο εσωτερικό του. «Αν προσπαθήσει ποτέ να το βγάλει, θα πονέσει!», δήλωσε ο καλλιτέχνης στη Vogue.

«Είναι ένα καθαρό κολομβιανό σμαράγδι που δεν έχει υποστεί καθόλου επεξεργασία. Σκαλίστηκε σαν δάκρυ. Μπορεί να χωριστεί αν θέλει και να γίνει δύο δαχτυλίδια. Όταν είναι μαζί όμως, ένας μαγνήτης συνδέει τα δύο μέρη. Κουμπώνουν μεταξύ τους και σχηματίζουν μία καρδιά», πρόσθεσε για τον συμβολισμό του κοσμήματος.

Τι βρίσκετε παράλογο σε όλο αυτό, υπάρχει κάτι παράλογο; Όχι βέβαια, είναι μια απολύτως φυσιολογική ένδειξη αγάπης. Τι, όχι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS