CELEBRITIES

Cara Delevingne: «Αν είχα queer πρότυπα μεγαλώνοντας, θα μισούσα λιγότερο τον εαυτό μου»


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2022

Cara Delevingne: «Αν είχα queer πρότυπα μεγαλώνοντας, θα μισούσα λιγότερο τον εαυτό μου»
Η Cara μιλά για την queer ταυτότητά της και τη δύναμη που της έδωσε, για να βοηθήσει τους άλλους

Η Cara Delevingne δεν προσπαθεί να κρύβει την queer ταυτότητά της. Έκανε νωρίς το δημόσιο coming out της ως bisexual, βγήκε με επίσης διάσημες γυναίκες – ανάμεσά τους η ηθοποιός Ashley Benson – και το 2017 δήλωσε pansexual. Τώρα, στην τελευταία της συνέντευξη στο Harper’s Bazaar, εξήγησε πόσο σημαντική είναι η συμπερίληψη κι ο ακτιβισμός υπέρ της LGBTQ+ κοινότητας.

Όπως αποκάλυψε, αν η ίδια είχε περισσότερα queer πρότυπα μεγαλώνοντας, η ζωή της θα ήταν ευκολότερη. «Θεωρώ πως θα είχα μισήσει λιγότερο τον εαυτό μου, δε θα ντρεπόμουν τόσο αν είχα κάποιον», δήλωσε.

«Το μόνο καλό που μου έκανε το ότι προσπάθησα να πολεμήσω την queer ταυτότητά μου και να την κρύψω, είναι η φωτιά που μου έδωσε και το πάθος να βελτιώσω τις ζωές των άλλων με κάποιον τρόπο, μιλώντας για αυτήν».

Παρότι αισθάνεται άνετα να συζητά με όλους για την σεξουαλικότητά της, η Cara Delevingne αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να κρατά την προσωπική της ζωή για τον εαυτό της. Είναι πλέον πιο προσεκτική, όταν το θέμα στρέφεται στους συντρόφους της. «Όταν είσαι σε σχέση, υπάρχει σίγουρα η έκθεση που την επηρεάζει», δήλωσε. «Ειδικά με το coming out και τη δημοσιότητα, όπως όταν ήμουν με την Annie (τη μουσικό που γνωρίζουμε με το ψευδώνυμο St Vincent). Αλλά τώρα εκτιμώ τόσο την ιδιωτικότητά μου, που κανείς δεν μπορεί να την αγγίξει με ιδέες και σχόλια».

Αυτήν τη στιγμή, είναι single και το απολαμβάνει. Μετά τον χωρισμό της με τη Benson, το 2020, δεν επιδιώκει να βάλει νέους ανθρώπους στη ζωή της. «Είναι ωραίο να είσαι μόνος. Δεν είχα αφιερώσει χρόνο στο να δουλέψω με τον εαυτό μου, επειδή για καιρό έμπαινα στη μία σχέση μετά την άλλη», είπε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.