CELEBRITIES

The Thing About Pam: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Renée Zellweger σε «γλυκιά» δολοφόνο


JTeam

4 Φεβρουαρίου 2022

The Thing About Pam: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Renée Zellweger σε «γλυκιά» δολοφόνο
H Renée Zellweger μεταμορφώθηκε για τον νέο της ρόλο ως μια υπεράνω υποψίας εγκληματίας

Πίσω στο 2011, η Pam Hupp, μια μητέρα που εργαζόταν σε ένα ασφαλιστικό γραφείο, κατηγορήθηκε ότι μαχαίρωσε κάποιον. Στη συνέχεια, το 2016, κατηγορήθηκε ότι σκότωσε κάποιον άλλο. Και δεν είναι μόνο αυτά. Η μητέρα της πέθανε από βίαιο τραύμα και οι αρχές άλλαξαν πρόσφατα την αιτία θανάτου από ατύχημα σε «απροσδιόριστη». Φυσικά, όλα αυτά σημαίνουν ότι η ιστορία της Hupp γέννησε ένα επιτυχημένο podcast και τώρα, τη νέα σειρά με πρωταγωνίστρια τη Renée Zellweger, The Thing About Pam. Το NBC μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες από το show και η μεταμόρφωση της Zellweger είναι εντυπωσιακή.

«Θεέ μου, αν δεν αναγνωρίζεις έναν ηθοποιό ή μια ηθοποιό σε μια ερμηνεία, αυτό είναι ένα υπέροχο κομπλιμέντο», είπε στο Vanity Fair για την εμφάνιση, η οποία περιλαμβάνει προσθετικά, ένα bob χτένισμα και ρούχα που δεν θυμίζουν σε τίποτα τις red carpet εμφανίσεις της. «Δεν προσπαθείς να πεις τη δική σου ιστορία», προσθέτει η ηθοποιός.

Jenny.Gr
Photo credit: NBC STUDIOS

Χάρη στο βλέμμα και τον «γενναιόδωρο» και «στοχαστικό» χαρακτήρα της Hupp, κανείς δεν υποπτέυθηκε ότι ήταν υπεύθυνη.

«Φαίνεται ότι έχει γενναιόδωρο χαρακτήρα, ότι είναι στοχαστική και ότι είναι καλή φίλη», είπε. «Υποθέτω ότι αυτό είναι μέρος της απάτης, έτσι δεν είναι»; συνέχισε η ηθοποιός.

Ακόμη και η ομάδα πίσω από τη σειρά έμεινε έκπληκτη. Η Jenny Klein, η οποία εργάστηκε επίσης για την Jessica Jones και το The Witcher, είπε ότι ήταν έκπληκτη με το πόσο καλά η Zellweger ερμήνευσε την Hupp.

«Το να βλέπεις τη Renée ως Pam για πρώτη φορά ήταν εντελώς σουρεαλιστικό», εξηγεί η Klein. «Είχα μελετήσει τόσες ώρες της αληθινής Pam, σε βίντεο της αστυνομίας και μετά περπατούσε στη σκηνή εδώ μπροστά μου. Και δεν ήταν μόνο η φυσική μεταμόρφωση. Ήταν ο τρόπος με τον οποίο η Pam συμπεριφέρεται. Ήταν συγκλονιστικό γιατί δεν είδα τη Renée. Είδα την Pam. Και αυτό ήταν επίσης λίγο τρομακτικό».

Στο show συμμετέχουν επίσης η Judy Greer,η Katy Mixon, και ο Glenn Fleshler. Το The Thing About Pam κάνει πρεμιέρα στις 8 Μαρτίου στο NBC.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.