CELEBRITIES

Η Kylie Jenner γέννησε και το ανακοίνωσε με μια γλυκιά φωτογραφία


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2022

Η Kylie Jenner γέννησε και το ανακοίνωσε με μια γλυκιά φωτογραφία
Instagram @kyliejenner
Κρατηθείτε. Η Stormi δεν είναι πια μοναχοπαίδι και θα πρέπει να αρχίσει να μοιράζεται το σχολικό της λεωφορείο

Μία μέρα μετά τα γενέθλια της κόρης τους, Stormi, η Kylie Jenner και ο Travis Scott καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους – αγοράκι, αυτήν τη φορά. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με την πιο τρυφερή φωτογραφία στο Instagram σήμερα τα ξημερώματα.

Στα stories της, η Kylie ανάρτησε φωτογραφίες από ανθοδέσμες που έλαβε για να γιορτάσει τη γέννηση του γιου της, ανάμεσά τους κι εκείνη που της έστειλε η Kim Kardashian. «Συγχαρητήρια Travis, Kylie και Stormi!», έγραφε στην κάρτα. «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι και σας αγαπάμε πολύ. Kim, North, Saint, Chicago και Psalm».

Η επιχειρηματίας και influencer έχει μιλήσει εδώ και καιρό για την επιθυμία της να αποκτήσει μεγάλη οικογένεια. «Θέλω 7 παιδιά», είχε πει τον Απρίλιο του 2020 στη live σειρά της Stassie Karanikolaou με τίτλο #DoYouPart. «Απλώς όχι τώρα».

«Η εγκυμοσύνη δεν είναι παίξε γέλασε – είναι σοβαρό και δύσκολο ζήτημα», πρόσθεσε.

Κι ενώ όλοι χαιρόμαστε εκείνους, δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε το εξής: Η Stormi δεν είναι πια μοναχοπαίδι. Κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αρχίσει να μοιράζεται το σχολικό της λεωφορείο με τον αδελφό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.