CELEBRITIES

H Jennifer Aniston κάνει γυμναστική με τα σκυλιά της ή μάλλον προσπαθεί


JTeam

10 Φεβρουαρίου 2022

H Jennifer Aniston κάνει γυμναστική με τα σκυλιά της ή μάλλον προσπαθεί
Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μία ακόμη στιγμή από την καθημερινότητά της και αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν τα σκυλάκια της

Η Jennifer Aniston απολαμβάνει να περνάει χρόνο με τα σκυλάκια της, Lord, Clyde και Sophie. Μάλιστα σε μία τελευταία της ανάρτηση στο Instagram δείχνει την καθημερινότητα που έχει μαζί τους αφού την ακολουθούν μέχρι και την ώρα που γυμνάζεται ή καλύτερα που προσπαθεί να γυμναστεί καθώς δεν είναι και εύκολο, όπως θα δείτε στο video.

Πιο συγκεκριμένα, η Aniston βρίσκεται στο γυμναστήριο του σπιτιού της και προσπαθεί να κάνει ασκήσεις γυμναστικής ενώ τα σκυλιά της την διακόπτουν συνέχεια. Η σταρ προσπαθεί να σηκώσει τα βαράκια ενώ παράλληλα απασχολεί τα σκυλάκια ώστε να μην την ενοχλούν.

Κάποια στιγμή, μάλιστα, το ένα από τα σκυλιά της προσπάθησε να κάνει την ίδια άσκηση με την ηθοποιό, χαρίζοντάς μας μια αξιολάτρευτη στιγμή!

Απολαύστε το video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.