CELEBRITIES

Βρείτε έναν Βαλεντίνο σαν τον Travis Barker της Kourtney Kardashian, που της έκανε δώρο μια μέρα νωρίτερα


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2022

Βρείτε έναν Βαλεντίνο σαν τον Travis Barker της Kourtney Kardashian, που της έκανε δώρο μια μέρα νωρίτερα
Instagram @travisbarker
Αν ο Βαλεντίνος σας, σας δώσει κάτι λιγότερο, ξέρετε ότι πρέπει να χωρίσετε

Αν δεν το έχετε πάρει είδηση, σήμερα είναι η μέρα των ερωτευμένων. Κάποιοι έχουμε σχέδια για το βράδυ, άλλοι θέλουμε να το ξεχάσουμε και περιμένουμε υπομονετικά να περάσει κι αυτή η Δευτέρα – εμείς που ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία, δεν μπορούμε. Θέλουμε, αλλά η Kourtney Kardashian κι ο Travis Barker δε μας αφήνουν.

«Γύρισα σπίτι και βρήκα αυτό», έγραψε στο IG story της η Kourtney και μας έδειξε γιγάντια γλυπτά Mickey και Minnie Mouse, περιτριγυρισμένα από κατακόκκινα τριαντάφυλλα και κεριά, κι ακόμη περισσότερα τριαντάφυλλα να κρέμονται από την οροφή.

Jenny.Gr

Ανάρτησε μία ακόμη φωτογραφία – από το ραντεβού με τον 7χρονο γιο της, Reign Aston, αυτήν τη φορά, με τον οποίο πήγε για «Valentine’s χορό».

Πάντα ερωτευμένοι, η Kardashian και ο Barker έχουν αποφασίσει πως θα περάσουν όλη τη ζωή τους μαζί. Αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο σε μία ειδυλλιακή παραλία της California, ενώ είναι ζευγάρι από τον Ιανουάριο του 2020.

«Πετάει στα σύννεφα», δήλωσε άτομο του κοντινού της περιβάλλοντος τον Δεκέμβριο. «Είναι σαν ζευγαράκι Λυκείου. Κανείς τους δεν περίμενε να ερωτευτεί έτσι ξανά».

Το ίδιο άτομο εξήγησε ότι η Kourtney είναι ενθουσιασμένη με τον τρόπο που εκείνος συμπεριφέρεται στα παιδιά της. «Οι οικογένειές τους ενώθηκαν εύκολα κι ωραία, όλοι τα πηγαίνουν τόσο καλά», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.