CELEBRITIES

Βρείτε κάποιον να χορεύετε μαζί όπως οι Bennifer στο Super Bowl


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2022

Βρείτε κάποιον να χορεύετε μαζί όπως οι Bennifer στο Super Bowl
H Jennifer Lopez και Ben Affleck απολαμβάνουν τον ερωτά τους και είναι πλέον ολοφάνερο ότι αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα. Βρέθηκαν μαζί στο Super Bowl και δεν σταμάτησαν να χορεύουν

Οι Bennifer μας έχουν συνηθίσει σε κοινές εξόδους και πλέον δεν φοβούνται να είναι διαχυτικοί ενώ δείχνουν πόσο όμορφα περνάνε μαζί! Έτσι έγινε και χτες, στον τελικό του Super Bowl, στο Los Angeles.

Εκτός από τα ζευγάρια Hailey Bieber – Justin Bieber και Kendall Jenner – Devin Booker στον αγώνα έδωσαν το παρών και η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck, οι οποίοι και δεν σταμάτησαν να χορεύουν στο ρυθμό της μουσικής. Τόσο η Λατίνα σταρ όσο και ο ηθοποιός έδειχναν πολύ ευδιάθετοι και διαπιστώσαμε γιατί όλοι λένε ότι είναι το απόλυτο #couplegoal.

Οι δυο τους μοιάζουν κατασταλαγμένοι και πολύ ερωτευμένοι και μάλιστα πρόσφατα η JLo αποκάλυψε το δώρο που της έκανε ο σύντροφός της για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Ben Affleck ετοίμασε για εκείνη ένα προσωποποιημένο μουσικό video πάνω στο τραγούδι της «On My Way» από την καινούργια της ταινία “Marry Me” ως δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων. H pop star μάλιστα είπε ότι αυτό το δώρο «έλιωσε» την καρδιά της. Λογικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS