CELEBRITIES

H Bella Hadid γιόρτασε τον Βαλεντίνο με IG stories αφιερωμένα στον σύντροφό της, Marc Kalman


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2022

H Bella Hadid γιόρτασε τον Βαλεντίνο με IG stories αφιερωμένα στον σύντροφό της, Marc Kalman
H Bella είναι ερωτευμένη και αυτό βγαίνει προς τα έξω - Οι φωτογραφίες με τον Marc μιλούν από μόνες τους

Η Bella Hadid είναι ερωτευμένη, περνάει καλά και μας δίνει μία μικρή εικόνα της ζωής με τον σύντροφό της, Marc Kalman. Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ανάρτησε μία σειρά IG stories με throwback φωτογραφίες τους και, ας μη γελιόμαστε, είναι ταιριαστοί (Weeknd, συγγνώμη) κι ωραίοι.

Το μοντέλο προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή για τον εαυτό της – η σχέση αυτή έγινε Instagram Official τον Ιούλιο, όταν ανέβασε κοινή τους φωτογραφία και έγραψε ότι ήταν «στην καλύτερη φάση» της.

Ο Marc Kalman είναι art director, έχει συνεργαστεί με τον Travis Scott και φαίνεται να την αγαπά πολύ. Βγαίνουν για περίπου ενάμιση χρόνο, χωρίς να απασχολήσουν τα μέσα ενημέρωσης.

Jenny.Gr

H Hadid δε μιλά συχνά για τα ερωτικά της, όμως πρόσφατα έκανε λόγο για παλιές της σχέσεις. Μιλώντας στο podcast της Victoria’s Secret, VS Voices, αναφέρθηκε στους κακοποιητικούς ανθρώπους της ζωής της – σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

«Πάντα επέστρεφα στους άνδρες και τις γυναίκες που με κακοποίησαν, και τότε μου έβγαινε η τάση να ικανοποιώ τους άλλους. Ξεκίνησα να μην έχω όρια, όχι μόνο σεξουαλικά, σωματικά και συναισθηματικά, αλλά και στη δουλειά μου», είχε πει.

«Δεν ήθελα να έχω σχέσεις με τον κόσμο – δεν ήθελα φίλους, δεν ήθελα οικογένεια. Έγινα people pleaser με τη δουλειά μου. Και μετρούσε μόνο η γνώμη των άλλων, όχι η δική μου, γιατί έβαζα την αξία μου στα χέρια τους».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.