CELEBRITIES

Η Bella Hadid μιλά για τις τοξικές σχέσεις της ζωής της: «Πάντα επέστρεφα στους κακοποιητές μου»


JTeam

31 Ιανουαρίου 2022

Η Bella Hadid μιλά για τις τοξικές σχέσεις της ζωής της: «Πάντα επέστρεφα στους κακοποιητές μου»
Splashnews
«Πάντα ένιωθα ότι η φωνή μου δεν ακουγόταν»

«Πάντα επέστρεφα σε άνδρες – και γυναίκες, επίσης – που με είχαν κακοποιήσει, τότε μου έβγαινε η ανάγκη να τους ευχαριστήσω όλους», είπε η Bella Hadid στο podcast της Victoria’s Secret, VS Voices.

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι πέρασε χρόνια με τοξικούς ανθρώπους, όχι μόνο στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική της ζωή.

«Ξεκίνησα να μην έχω όρια, όχι μόνο σεξουαλικά, σωματικά, συναισθηματικά, αλλά και στον χώρο εργασίας μου. Άρχισα να είμαι people pleaser στη δουλειά μου».

«Πάντα ένιωθα ότι η φωνή μου δεν ακουγόταν, μεγαλώνοντας. Μεγάλωσα με άνδρες – είτε στο οικογενειακό μου περιβάλλον, είτε οπουδήποτε αλλού – που μου έλεγαν ότι η φωνή μου ήταν λιγότερο σημαντική από τη δική τους», πρόσθεσε.

«Μετά, κάνοντας σχέσεις μεγαλώνοντας, μην έχοντας όρια που θα μου επέτρεπαν να ορθώσω το ανάστημά μου και να κάνω τη φωνή μου να ακουστεί, επηρεάστηκαν οι ενήλικες σχέσεις μου. Το νευρικό μου σύστημα κατέρρεε. Ήταν αντίδραση “πάλης ή φυγής”».

Η Bella Hadid προσπάθησε να διαχειριστεί αυτές τις καταστάσεις κάνοντας διαλείμματα από τα social media, τα οποία την έβαζαν διαρκώς στο επίκεντρο. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, εξήγησε όμως ότι τη βοηθά να μιλά στους followers της για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, δείχνοντας ότι στο τέλος της ημέρας, είμαστε όλοι ίδιοι, πως τίποτα δεν είναι όσο λαμπερό φαίνεται.

Χρησιμοποιούσε το αλκοόλ για να κρύψει τα συναισθήματά της από τον ίδιο της τον εαυτό. Τώρα, έχει μάθει να ζει χωρίς αυτό. «Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να πιω, επειδή ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί, όταν θα ξυπνήσω με τρομερό άγχος, σκεπτόμενη εκείνο το πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφοίτησα από το Λύκειο», εξήγησε. «Είναι αυτή η ατέλειωτη κατάσταση πόνου και στρες, ξέρετε, εξαιτίας αυτών των ποτών που δεν έκαναν και τόσα πολλά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.