CELEBRITIES

Oscars 2022: Οι χρήστες του Twitter θα μπορούν φέτος να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ταινία


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2022

Oscars 2022: Οι χρήστες του Twitter θα μπορούν φέτος να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ταινία
Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου προχώρησε σε μια πρωτότυπη για τα δεδομένα της απόφαση, στην προσπάθειά της να τονώσει τη δημοτικότητα των Oscar

Θέλοντας λοιπόν να επαναφέρει την αίγλη του θεσμού, φαίνεται να είναι έτοιμη να κάνει πολλές αλλαγές που θα φέρουν το κοινό ακόμη πιο κοντά στη διοργάνωση.

Μετά τα τελευταία δύο χρόνια πανδημίας η τηλεθέαση της τελετής απονομής των βραβείων έχει πέσει κατά τα 14 εκατομμύρια τηλεθεατές από το 2020 στο 2021 και η Ακαδημία αποφάσισε να επαναφέρει τον θεσμό των παρουσιαστών. Αυτό που μας αιφνιδίασε ωστόσο, είναι η νέα κατηγορία βραβείου που -ελπίζουν πως- θα αγαπήσει πολύ το κοινό.

Το νέο βραβείο θα αφορά στην αγαπημένη ταινία του κοινού και θα μπορούμε όλοι να ψηφίσουμε μέσω Twitter. Οι χρήστες θα μπορούν να σχολιάζουν ποια ταινία είναι η αγαπημένη τους με το hashtag #OscarsFanFavorite και το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η Ακαδημία όμως δεν έμεινε μόνο εκεί, και θέλησε να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κοινό αφού ανακοίνωσε ότι 3 χρήστες από όσους ψήφισαν θα επιλεχτούν για να παρουσιάσουν το βραβείο στην τελετή των Oscar το 2023 στο Los Angeles με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Τέλος, το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει την αγαπημένη του σκηνή σε ταινία χρησιμοποιώντας το hashtag #OscarsCheerMoment, με το βραβείο να δίνεται κατά τη διάρκεια των βραβείων που θα προβληθούν στις 27 Μαρτίου.

Όταν η παραδοσιακά άκαμπτη και αυστηρή Ακαδημία φτάνει σε αυτά τα άκρα, για τα δεδομένα της, τότε καταλαβαίνουμε όλοι πόσο έχει αλλάξει το παιχνίδι και τι δύναμη έχουν αποκτήσει, καλώς ή κακώς, οι χρήστες των social media -όλοι εμείς, δηλαδή. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS