CELEBRITIES

H SJP εξηγεί επιτέλους γιατί η Carrie δεν κάλεσε αμέσως το 911 για να σώσει τον Big


JTeam

18 Φεβρουαρίου 2022

H SJP εξηγεί επιτέλους γιατί η Carrie δεν κάλεσε αμέσως το 911 για να σώσει τον Big
H Sarah Jessica Parker μίλησε για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα του “And Just Like That” τον Δεκέμβριο, για τη σκηνή με το έφραγμα του Mr.Big που δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στο κοινό

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Watch What Happens Live», ο παρουσιαστής Andy Cohen ρώτησε την Sarah Jessica Parker για την σκηνή που ο Mr.Big έπαθε το έφραγμα. Πιο συγκεκριμένα, είπε στην ηθοποιό να δώσει μια απάντηση στους θαυμαστές που πιστεύουν ότι η Carrie έπρεπε να είχε καλέσει αμέσως το 911 όταν βρήκε στον σύζυγό της σε αυτή τη κατάσταση, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή που τον οδήγησε στο θάνατο.

Η Parker δήλωσε χαρακτηριστικά: "Πάντα σκέφτομαι, τη συγκεκριμένη στιγμή. Είναι αυτή η στιγμή που όλα σταματούν και μετά ο χρόνος δεν υπάρχει και ίσως αυτό το συναίσθημα του αιφνιδιασμού εμποδίζει να φροντίσετε τον άλλον με τον τρόπο που θα θέλατε"

Συνέχισε λέγοντας: "Λοιπόν, πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή (η Carrie). Στο μυαλό μου, πάλεψε εκείνη τη στιγμή και προσπάθησε να τον κάνει να ανταποκριθεί. Και μετά, ξέρετε, συνήλθε θα πω μετά από περίπου δύο με τρία δευτερόλεπτα… Και μετά, φυσικά, κάλεσε το 911 και πήρε όλη τη βοήθεια που χρειαζόταν από επαγγελματίες".

Εκτός από την Sarah Jessica Parker και ο δημιουργός της σειράς , Michael Patrick King εξήγησε για ποιον λόγο η πρωταγωνίστρια δεν έκανε αυτό που χιλιάδες κόσμος περίμενε.

Όπως εξήγησε στη δημοσιογράφο του Entertainment Tonight, Lauren Zima, ενώ η σκηνή του θανάτου έμοιαζε σαν να διήρκεσε αρκετά λεπτά, όμως στην ουσία αντιπροσώπευε μία επιμηκυμένη δύσκολη στιγμή για την Carrie.

Σύμφωνα με τη Zima και όσα της εξομολογήθηκε ο King, η σκηνή υποτίθεται πως πραγματοποιείται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Τη στιγμή που η Carrie αντικρίζει τον Big πεσμένο στην ντουζιέρα ο χρόνος μοιάζει σα να έχει παγώσει. "Ήθελε να παίξει τη στιγμή ώστε να νιώσουμε όλοι τον πόνο, όμως στην πραγματικότητα για την Carrie είναι ένα δευτερόλεπτο", δήλωσε η Zima.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.