CELEBRITIES

Η Milla Jovovich σ' ένα σπαρακτικό post για τη γενέτειρά της: «Πάντα πόλεμος. Και πάντα ο λαός πληρώνει με αίμα και δάκρυα»


JTeam

26 Φεβρουαρίου 2022

Η Milla Jovovich σ' ένα σπαρακτικό post για τη γενέτειρά της: «Πάντα πόλεμος. Και πάντα ο λαός πληρώνει με αίμα και δάκρυα»
«Είμαι κομμένη στα δύο όσο βλέπω τον τρόμο να εκτυλίσσεται», έγραψε η Milla Jovovich στο Instagram, η οποία κατάγεται τόσο από την Ουκρανία όσο και από τη Ρωσία.

Τη στιγμή που η Ουκρανία ζει σε πρώτο πρόσωπο έναν από τους χειρότερους εφιάλτες ολόκληρης της ανθρωπότητας, η Milla Jovovich μοιράζεται τα συναισθήματά της για τη ρωσική εισβολή στη γενέτειρά της.

Η 46χρονη ηθοποιός του Resident Evil μοιράστηκε ένα πολύ συναισθηματικό post στο Instagram, στέλνοντας τους followers της σε ένα συγκεντρωτικό link με οργανισμούς, μέσω των οποίων μπορούν να βοηθήσουν τον άμαχο πληθυσμό. «Είμαι συγκλονισμένη και συντετριμμένη, προσπαθώντας να αφομοιώσω τα γεγονότα αυτής της εβδομάδας στη γενέτειρά μου, την Ουκρανία».

Όπως προσθέτει στο συγκινητικό της post: «Η χώρα μου και οι άνθρωποί της βομβαρδίζονται. Οι φίλοι και η οικογένειά μου κρύβονται. Το αίμα και οι ρίζες μου προέρχονται τόσο από τη Ρωσία όσο και από την Ουκρανία. Είμαι κομμένη στα δύο όσο βλέπω τον τρόμο να εκτυλίσσεται, τη χώρα να καταστρέφεται, οικογένειες να εκτοπίζονται, όλη τους η ζωή να βρίσκεται σε απανθρακωμένα θραύσματα γύρω τους».

Στη συνέχεια, η ηθοποιός γράφει: «Θυμάμαι τον πόλεμο στη γενέτειρα του πατέρα μου, την πρώην Γιουγκοσλαβία και όλες τις ιστορίες που μου έλεγε η οικογένειά μου για τα τραύματα και τον τρόμο που βίωναν. Πόλεμος. Πάντα πόλεμος. Ηγέτες που δεν μπορούν να φέρουν την ειρήνη. Ο ατέλειωτος δρόμος του ιμπεριαλισμού που πάντα ο λαός πληρώνει με αίμα και δάκρυα».

Η Milla μοιράστηκε επίσης μια λίστα με τρόπους με τους οποίους οι followers της, μπορούν να βοηθήσουν τους Ουκρανούς, περιλαμβάνοντας και την οικονομική ενίσχυση στα ιδρύματα The Return Home Foundation και το Kyiv Independent.

Η Ουκρανία βρίσκεται επίσημα σε κατάσταση πολέμου από το πρωί της Πέμπτης. Μόνο ο χρόνος θα δείξει σε ποιον βαθμό η κίνηση του Πούτιν θα επηρεάσει τις σελίδες της ιστορίας στο μέλλον. Προς το παρόν, άνθρωποι υποφέρουν καθώς επιβεβαιώνεται πως ο ανταγωνισμός των υπερδυνάμεων δεν εξαλείφθηκε ποτέ.

Πέρα από τα αίτια, τα κίνητρα και τις σκοπιμότητες, άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με όλα αυτά, κινδυνεύουν και έχουν ήδη αρχίσει να μπαίνουν στη λίστα με τα θύματα αυτής της ανυπολόγιστης πολεμικής ανάφλεξης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.