CELEBRITIES

Η Zoë Kravitz φόρεσε το πιο Catwoman look που υπάρχει


Μάρθα Κουμπάνη

2 Μαρτίου 2022

Η Zoë Kravitz φόρεσε το πιο Catwoman look που υπάρχει
Photo credit: Getty/Ideal Images
Υποδύεται άλλωστε την απόλυτη femme fatale των κόμικ, έτσι το look της δεν θα μπορούσε να είναι πιο Catwoman από αυτό.

H Zoë Kravitz βρίσκεται αυτό το διάστημα σε περιοδεία, μαζί με τον Robert Pattinson, για την προώθηση τηνς ταινίας Batman στην οποία συμπρωταγωνιστούν. Αυτή τη φορά το λαμπερό cast της ταινίας βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για την πρεμιέρα, και για άλλη μια φορά η Zoë Kravitz ήταν εκθαβωτική. Σε αυτό το σημείο, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι οι εμφανίσεις της Kravitz στο κόκκινο χαλί του promo είναι από μόνες τους ένας λόγος για να πας να δεις την ταινία.

Η ίδια διατηρεί την δοκιμασμένη formula, με τα κομψά body conscious κομμάτια, ενσωματώνοντας διακριτικά στοιχεία - αναφορές στον ρόλο της. Υποδύεται άλλωστε την απόλυτη femme fatale των κόμικ, έτσι το look της δεν θα μπορούσε να είναι πιο Catwoman από αυτό.


Φόρεσε στενό μαύρο Oscar de la Renta strapless φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και midriff flossing. Aυτό που έκανε το φόρεμα της τόσο ξεχωριστό ήταν το cat shape μπούστο. To συνδύασε της με μαύρες σουέντ γόβες, διακριτικά σκουλαρίκια και μακιγιάζ που τόνιζε τα μάτια. Είχε τα μαλλιά της χτενισμένα προς τα πίσω, με ένα ιδιαίτερο twist στις κοντές αφέλειές της. Δίπλα της ο Robert Pattinson επέλεξε ένα total black look με μακρύ παλτό και γραβάτα.

Jenny.Gr

Πρόσφατα την είδαμε στο Παρίσι, να φορά μαύρη Saint Laurent καμπαρντίνα και να αγναντέυει τον Πύργο του Eiffel και το απογευματινό Παρίσι.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας The Batman και στην χώρα μας, oι εμφανίσεις της αβίαστα cool και sexy Zoë Kravitz μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.