UPDATE #NOW

O Robert Pattinson και η Zoë Kravitz, αγκαλιά στο digital cover του EW


JTeam

17 Φεβρουαρίου 2022

O Robert Pattinson και η Zoë Kravitz, αγκαλιά στο digital cover του EW
Ό,τι ωραιότερο θα δείτε σήμερα. Το εγγυόμαστε.

Robert Pattinson και Zoë Kravitz, αγκαλιά σ’ ένα digital εξώφυλλο – χρειάζεται να πούμε κι άλλα;

Οι ηθοποιοί που θα δούμε στις 4 Μαρτίου (14 και σήμερα, για να μην ξεχνιόμαστε) ως Batman και Catwoman, φωτογραφήθηκαν για το Entertainment Weekly και ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε: Υπέροχοι.

Όπως αποκάλυψαν, η έντονη χημεία τους φάνηκε από την αρχή. Εκείνος, φορούσε το Batsuit, έχοντας ήδη πάρει τον ρόλο. Εκείνη, περνούσε από οντισιόν. Μαζί διάβασαν δυνατά τις πρώτες τους ατάκες από το σενάριο – «είχαν αυτήν την ιδέα, ότι θα με ήθελαν ψηλότερο στην αρχή, οπότε φορούσα sneakers με τακούνι και κουνιόμουν νευρικά με αυτό το περίεργο outfit του Batman. Η κάμερα δε με κοιτούσε καν, ήταν πίσω από το κεφάλι μου, οπότε έπαθα αυτήν την τεράστια κρίση πανικού, ψάχνοντας ψυχικής στήριξη στη Zoë, η οποία προσπαθούσε απλά να πάρει τον ρόλο», εξήγησε ο Pattinson.

Έξι χρόνια μετά το Batman v Superman: Dawn of Justice, θα δούμε μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση του υπερήρωα, ο μύθος του οποίου θα καταρριφθεί, κατά κάποιον τρόπο. «Ένιωθα πως ήταν σημαντικό να εξετάσουμε την ιδέα που τον ήθελε εκδικητή. Είναι, πράγματι, αυτή η σωστή προσέγγιση;», είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Matt Reeves. Θέλει η ταινία του να μας πάει ένα ταξίδι – δε θα κάνουμε spoilers, όμως.

Τώρα λοιπόν, θα επικεντρωθούμε στην ερευνητική πλευρά του Batman. Η Selina (το πραγματικό όνομα της Catwoman) θα εργάζεται ως σερβιτόρα που λατρεύει τις γάτες κι ακόμη δεν έχει γίνει η superhero που όλοι γνωρίζουμε. Στο επίκεντρο, θα βρίσκεται η μεταξύ τους σχέση.

«Ήθελα έναν Batman που ακόμη ανακάλυπτε τον εαυτό του. Δεν ήθελα, ξέρετε, “Α, να οι κακοί χαρακτήρες και να ο Batman που θα τους δείρει”. Ήθελα κάτι πολύ πιο ψυχολογικό, ήθελα αυτός ο χαρακτήρας να έχει ένα μέρος να πάει».
H ταινία αυτή δε θα επικεντρωθεί στους κακούς, αλλά στον χαρακτήρα του Robert Pattinson. Όσο για την Kravitz, αισθάνεται σαν να ξέρει από χρόνια τη δική της ηρωίδα. Έχει ήδη εμπειρία σ’ αυτό το είδος σινεμά ως μέλος των X-Men, αλλά ταυτίζεται «συναισθηματικά και αισθητικά» με τη Selina. Θα ήταν η μοναδική superhero που θα υποδυόταν.

Η παραγωγή μπήκε σε παύση λόγω πανδημίας, τα γυρίσματα συνεχίστηκαν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, οι ηθοποιοί μπήκαν βαθιά στους ρόλους τους. Ο Pattinson δυσκολευόταν πολύ, έπρεπε να φορά κάθε μέρα, σε κάθε σκηνή, την ενοχή και το τραύμα που ένιωθε ο Bruce Wayne.

«Έμενα όλη την εβδομάδα σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στο studio, γιατί έπρεπε να πηγαίνω εκεί στις 4:30 το πρωί για γυμναστική, έκανα και προπόνηση στο τέλος, οπότε τελείωνα γύρω στις 21:30. Ήμουν συνέχεια σ’ εκείνον τον κόσμο», εξήγησε. «Όταν βλέπω φωτογραφίες μου με από το makeup test της τελευταίας μέρας, δεν μοιάζω καν ανθρώπινος. Είμαι σαν ένα κομμάτι τσίχλας, που ήταν κολλημένο στον δρόμο για τρία χρόνια, το έξυσαν και του έβαλαν τη στολή του Batman».

Τώρα που όλα είναι έτοιμα και μένει η προβολή στους κινηματογράφους, όλοι είναι έτοιμοι να αποχαιρετήσουν τους ρόλους τους. Και μας αφήνουν με αυτό το digital εξώφυλλο, κοιτώντας ο ένας τον άλλο στα μάτια.