CELEBRITIES

Zoe Kravitz: «Η ηλικία είναι ένα πανέμορφο ταξίδι, δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού»


JTeam

15 Φεβρουαρίου 2022

Zoe Kravitz: «Η ηλικία είναι ένα πανέμορφο ταξίδι, δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού»
Instagram @zoeisabellakravitz
H ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του ELLE, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε έχοντας διάσημους γονείς και την απελευθέρωση των 30

Πώς είναι, άραγε, να έχει κανείς γονείς τόσο iconic όσο ο Lenny Kravitz και η Lisa Bonet; Δύσκολο, σύμφωνα με τη Zoë Kravitz. Κανείς δεν πίστευε σ’εκείνη, όταν ξεκινούσε την καριέρα της, ενώ όλοι υπέθεταν ότι έπαιρνε ρόλους εξαιτίας των γνωριμιών της. «Αυτό ήταν το δύσκολο», αποκάλυψε στο αμερικανικό ELLE. «Αλλά ήμουν κι απίστευτα προνομιούχα. Βρήκα αμέσως μάνατζερ. Δε θα προσποιηθώ ότι το όνομά με βοήθησε να μπω στον χώρο».

Αποδέχθηκε, τελικά, τον εαυτό και την καταγωγή της, αγάπησε την εικόνα της, δούλεψε σκληρά και απέδειξε ότι δεν είναι μόνο «η κόρη του Kravitz και της Bonet». Θα τη δούμε στον ρόλο της Catwoman, ενώ δοκίμασε να βρεθεί και πίσω από την κάμερα, για χάρη της ταινίας Pussy Island με πρωταγωνιστή τον Channing Tatum.

Πέρασε οντισιόν για την Catwoman το 2019. Προσπαθούσε να μη δεθεί με τον χαρακτήρα, δεν είχε προσδοκίες για να μην απογοητευτεί, στο τέλος. Τα κατάφερε, όμως, και η στολή που, πριν από εκείνη, φόρεσαν οι Eartha Kitt, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, και Anne Hathaway, ήταν πλέον δική της.

«Ήταν τρελό», αποκάλυψε. Όπως τρελή ήταν κι η γυμναστική που έπρεπε να κάνει, για τις ανάγκες του ρόλου. Μετά από 8 ώρες γυρισμάτων, γυμναζόταν ένα εντατικό τρίωρο στο σπίτι. «Προφανώς ήθελα να είμαι ωραία με το catsuit, αλλά ήθελα να είναι ρεαλιστικό το ότι μπορώ να κάνω τα πάντα σ’ αυτήν την ταινία», είπε. «Οπότε έπρεπε να είμαι δυνατή. Δυνάμωσα περισσότερο από ποτέ. Ένιωθα καλά, βλέποντας για τι ήμουν ικανή. Είχα αυτοπεποίθηση – μπορούσα να τους δείρω όλους».

Η Zoë Kravitz μίλησε και για το διαζύγιό της από τον Karl Glusman, το οποίο «άλλαξε τη ζωή» της. Πήρε τον χρόνο της, επεξεργάστηκε τι της συνέβη – βοήθησε και η πανδημία, που έβαλε τα πάντα σε παύση.

«Ο Karl είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Αλήθεια, όλο αυτό δεν είχε τόσο σχέση με εκείνον, όσο με εμένα που μάθαινα να αναρωτιέμαι ποια είμαι, το ότι ακόμη μαθαίνω ποια είμαι, και πως αυτό είναι εντάξει. Αυτό είναι το ταξίδι μου, τώρα».

Η Kravitz δηλώνει «ανακουφισμένη» που επιτέλους μπήκε στα 30. Δε θα γύριζε τον χρόνο πίσω, τώρα αισθάνεται όμορφα – όμορφα για τη δουλειά της, για τη ζωή της, για το σώμα της. Δεν μπαίνει σε καλούπια, δεν έχει καμία όρεξη να πιεστεί να κάνει οικογένεια «γιατί ήρθε η ώρα».

«Ήταν αυτή η ιδέα ότι είσαι 30. Είσαι μεγάλη. Πρέπει να κάνεις παιδιά και να πάψεις να περνάς καλά, γιατί αυτό είναι για τους νέους – την πίστεψα για λίγο. Δεν έβγαινα. Καθόμουν σπίτι κι έφτιαχνα ψητό κοτόπουλο. Αλλά εξακολουθώ να θέλω να πάω σε περιπέτειες, να ζήσω ωραία βράδια, να δω τον Ήλιο να ανατέλλει. Το να θυμάσαι ότι δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού στην οποία πρέπει να φτάσεις συγκεκριμένη στιγμή, είναι ένα πανέμορφο ταξίδι. Παιχνιδιάρα κι άτακτη θέλω να είμαι, ακόμη και στα 70 μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.