CELEBRITIES

H Melinda Gates αποκαλύπτει γιατί χώρισε από τον Bill: «Δεν εμπιστευόμουν αυτό που είχαμε»


JTeam

3 Μαρτίου 2022

H Melinda Gates αποκαλύπτει γιατί χώρισε από τον Bill: «Δεν εμπιστευόμουν αυτό που είχαμε»
Instagram @melindafrenchgates
Το διαζύγιo οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο και η Gates μίλησε για «δάκρυα για πολλές μέρες»

Ήταν ένα από τα διασημότερα και ακριβότερα διαζύγια της περσινής χρονιάς. Ο Bill και η Melinda Gates ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους κι αμέσως όλοι αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε γιατί. Τώρα, ήρθε η ώρα μάθουμε έναν από τους λόγους.

Μιλώντας στο CBS Morning, η Melinda ρωτήθηκε για την εξωσυζυγική σχέση που είχε ο Bill πριν από 20 χρόνια με υπάλληλό του, και επιβεβαιώθηκε τον Μάιο.

«Σίγουρα πιστεύω στη συγχώρεση, οπότε νόμιζα ότι είχαμε δουλέψει κάπως», δήλωσε. «Δεν ήταν μία στιγμή ή ένα συγκεκριμένο πράγμα που συνέβη. Φτάσαμε απλώς σε ένα σημείο που ήταν υπερβολικό και τότε κατάλαβα ότι δεν ήταν υγιές όλο αυτό, και δεν μπορούσα να εμπιστευθώ αυτό που είχαμε».

Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Αύγουστο και η Gates έκανε λόγο για «δάκρυα για πολλές μέρες». Άλλες φορές, ένιωθε θυμό – και είναι λογικό.

«Είναι μέρος του θρήνου. Θρηνείς την απώλεια κάποιου που πίστευες πως είχες για μια ζωή», εξήγησε.

Ο Bill Gates, από την πλευρά του, τον Δεκέμβριο χαρακτήρισε το 2021 ως «την πιο ασυνήθιστη και δύσκολη χρονιά της ζωής» του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.