CELEBRITIES

Η Julie Andrews για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Tony Walton: «'Ηταν ο καλύτερός μου φίλος»


JTeam

5 Μαρτίου 2022

Η Julie Andrews για τον θάνατο του πρώην συζύγου της, Tony Walton: «'Ηταν ο καλύτερός μου φίλος»
Dove/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images
H ηθοποιός μίλησε για την τεράστια απώλεια που προσπαθεί να διαχειριστεί

Στις 4 Μαρτίου έφυγε από τη ζωή ο βραβευμένος με Oscar ενδυματολόγος και πρώην σύζυγος της Julie Andrews, Tony Walton. Μία μέρα μετά, η θρυλική ηθοποιός μίλησε στο People UK για τον θάνατό του και την προσπάθειά της να διαχειριστεί την απώλεια.

«Ο Tony ήταν ο καλύτερος και πιο παλιός μου φίλος. Μου έμαθε να βλέπω τον κόσμο με φρέσκια ματιά και το ταλέντο του ήταν απλά εμβληματικό. Θα μου λείψει απεριόριστα».

«Είμαστε μία τεράστια οικογένεια και, κρατώντας σφιχτά ο ένας τον άλλο, παίρνουμε παρηγοριά από την ιδέα πως παραμένει ανάμεσά μας, όχι μόνο στα παιδιά και τα εγγόνια του, αλλά στις αναμνήσεις των χιλιάδων που γνώρισαν τη θέρμη και τη γενναιοδωρία του και τα λαμπερά δώρα που μας έκανε», πρόσθεσε. «Δώρα θεάτρου και σινεμά, μπαλέτου και όπερας, γραφιστικής και ζωγραφικής».

«Ήταν Τιτάνας των Τεχνών. Δοτικός πατέρας και σύζυγος… και άπειρα αγαπητός».

Η Julie Andrews και ο Tony Walton ήταν παντρεμένοι από το 1959 έως το 1968, ενώ έχουν μαζί μία κόρη, την Emma που επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του. Σύμφωνα με δηλώσεις της στο Hollywood Reporter, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.