CELEBRITIES

H Melinda Gates French για τον χωρισμό της από τον Bill Gates: «Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ αυτό που είχαμε»


JTeam

6 Μαρτίου 2022

 H Melinda Gates French για τον χωρισμό της από τον Bill Gates:  «Δεν μπορούσα να εμπιστευτώ αυτό που είχαμε»
Η Melinda French Gates αποκάλυψε λεπτομέρειες που δεν γνωρίζαμε για τον αιφνίδιο χωρισμό της από τον Bill Gates

Η ίδια παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο CBS Morning και αποκάλυψε γιατί τελικά χώρισε με τον Bill Gates. Πιο συγκεκριμένα, η δισεκατομμυριούχος εξήγησε ότι δεν υπήρξε μια συγκεκριμένη αιτία ή ένα περιστατικό που οδήγησε στην απόφασή τους. Όμως στην πραγματικότητα η ίδια είχε χάσει την εμπιστοσύνη της τόσο στη σχέση τους όσο και με τον επιχειρηματία.

Δεν δίστασε μεταξύ άλλων να μιλήσει ανοιχτά για την απιστία του Gates με μια εργαζόμενη της Microsoft πριν 20 χρόνια, λέοντας «σίγουρα πιστεύω στη συγχώρεση και πίστευα ότι είχαμε δουλέψει σε αυτά τα θέματα».

Jenny.Gr

«Δεν ήταν μια στιγμή ή ένα συγκεκριμένο περιστατικό που συνέβη. Απλά ήρθε μια στιγμή που δεν υπήρχαν αρκετά εκεί και συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν υγιές και δεν μπορούσα να εμπιστευθώ αυτό που είχαμε», πρόσθεσε.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί 27 χρόνια γάμου αλλά ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν τον περασμένο Μάιο επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν πιστεύουμε πια ότι μπορούμε να εξελιχτούμε μαζί σαν ζευγάρι σε αυτή την επόμενη φάση της ζωής μας».

Η Melinda French Gates δηλώνει πλέον ότι θέλει να προχωρήσει στη ζωή της.
«Νιώθω πως γυρίζω μια σελίδα σε ένα νέο κεφάλαιο και θέλω να πω είναι 2022 και είμαι ενθουσιασμένη για το ότι θα έρθει στη ζωή μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.