CELEBRITIES

To ίντερνετ είπε ότι ο MGK δεν είναι emo κι εκείνος απάντησε με το πιο άβολο βίντεο του μήνα


Στεφανία Παπαδημητρίου

20 Μαρτίου 2022

To ίντερνετ είπε ότι ο MGK δεν είναι emo κι εκείνος απάντησε με το πιο άβολο βίντεο του μήνα
Instagram @machinegunkelly
Ο Machine Gun Kelly τόσο emo που έκανε TikTok για αυτό

Κάθε millennial που σέβεται τον εαυτό του, έχει να διηγηθεί ιστορίες από την emo φάση του. Οι περισσότεροι τη βιώσαμε στις αρχές των ‘00s, με κατάμαυρο eyeliner, τέλεια ισιωμένη φράντζα, θεόστενα τζιν – προσωπικά τα έπαιρνα ένα νούμερο μικρότερα για να είναι σίγουρα άβολα – και, οι πιο τολμηροί, διαφορετικό χρώμα παπούτσι σε κάθε πόδι. O Machine Gun Kelly άργησε λίγο, τη ζει τώρα (λόγω του έρωτα με τη Megan Fox, ίσως; ) και βαρέθηκε να αμφισβητούμε το πόσο emo είναι πραγματικά.

Ο MGK ξεκίνησε ως ράπερ. Έφυγε από τη ραπ σκηνή γρήγορα, ωστόσο, γιατί θεώρησε καλή ιδέα να τα βάλει με τον Eminem και, φυσικά, έχασε. Έκτοτε, ασχολείται με την pop-punk και μόλις ολοκλήρωσε μία συνεργασία κάπως αλλόκοτη, με τους Bring Me The Horizon. Δεν άλλαξε μόνο μουσικό στιλ, αλλά κι εμφάνιση. Τα ρούχα του είναι διαφορετικά, τα δαχτυλίδια του, το μακιγιάζ του, τα πάντα – κι όμως, υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν έχει πειστεί.

Μην μπορώντας άλλο να αντέξει την αμφισβήτηση, απάντησε σε όλους τους haters του με ένα βίντεο στο TikTok. «Χίλια συγγνώμη φύλακες των emo! Το υπόσχομαι, θα σταματήσω… να ακούω τι λέτε», έγραψε στη λεζάντα. Το ποστ είναι απολαυστικό και ο τρόπος που πάει να βάλει μολύβι στα μάτια, κάπως ανησυχητικός.

@machinegunkelly

i’m so sorry emo guardians!! i promise i’ll quit……..listening to ANYTHING you ever say ☢️🥰

♬ original sound - Colson

«Tι σου συνέβη αδελφέ;», γράφει κάποιος στα σχόλια. «Μπορείς σε παρακαλώ να ξαναλλάξεις μουσικό και να πας όσο πιο μακριά γίνεται από την pop-punk; Ακούω πως η country είναι εξαιρετική αυτήν την εποχή», κάποιος άλλος. «Αυτός ο άνθρωπος ψηφίζει», συνέχισε ένας τρίτος, ενώ ζήτησαν «να φωνάξει κάποιος τον Eminem».

Jenny.Gr

Εμείς είμαστε μαζί του, πάντως. Μπορείς να είσαι ό,τι θες, αρκεί να το πιστέψεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.