CELEBRITIES

Eκτός των Grammys ο Kanye West, λόγω της «ανησυχητικής συμπεριφοράς του» στα social media


JTeam

20 Μαρτίου 2022

Eκτός των Grammys ο Kanye West, λόγω της «ανησυχητικής συμπεριφοράς του» στα social media
Splash News
Η εμφάνιση του Ye στη φετινή τελετή απονομής ακυρώνεται, ακριβώς όπως προβλέπαμε όλοι

Μία μέρα αφότου το Instagram μπλόκαρε τον λογαριασμό του Kanye West για 24 ώρες, τα Grammys ακύρωσαν την εμφάνιση του στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Εκπρόσωπός του εξήγησε πως η απόφαση αυτή οφείλεται στην «ανησυχητική του συμπεριφορά στο διαδίκτυο».

Μέχρι στιγμής, ο ράπερ – ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Ye – έχει κερδίσει 22 βραβεία Grammy και 75 υποψηφιότητες. Όταν ανακοινώθηκε η λίστα των καλλιτεχνών που θα ανέβουν στη σκηνή, το όνομά του έλειπε και, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, «η ομάδα του Kanye θεώρησε την απόφαση αναμενόμενη».

Η συμπεριφορά του West είναι ιδιαίτερα προβληματική – όλα ξεκίνησαν σαν μία κακή προσπάθεια να κερδίσει πίσω την Kim Kardashian, όμως η κατάσταση ξέφυγε. Όπως είπε ο κωμικός Trevor Noah, ο οποίος θα παρουσιάσει τα φετινά Grammys και δέχθηκε επίθεση από τον Kanye για τα σχόλιά του, «είναι τρομακτικό να βλέπεις αυτό που περνά η Kim και φέρνει στο φως όσα βιώνουν πολλές γυναίκες, όταν επιλέγουν να φύγουν».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS