CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez βραβεύτηκε ως Icon και ο Ben Affleck ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής της στο κοινό


JTeam

23 Μαρτίου 2022

Η Jennifer Lopez βραβεύτηκε ως Icon και ο Ben Affleck ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής της στο κοινό
Η JLo έκανε μία ακόμη εκθαμβωτική εμφάνιση στα βραβεία iHeartRadio 2022 και δεν έλειπαν από το πλευρό της ο Ben Affleck και τα παιδιά της

Η JLo έκανε μία ακόμη εκθαμβωτική εμφάνιση στα βραβεία iHeartRadio 2022 και από το πλευρό της δεν έλειπε ο Ben Affleck και τα παιδιά της.

Η λαμπερή τραγουδίστρια παρέλαβε με δάκρυα στα μάτια το βραβείο Icon και είπε χαρακτηριστικά: «Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα ακόμα και όταν δεν πίστευα εγώ. Σας ευχαριστώ που μου δείξατε και μου θυμίσατε ποια πραγματικά είμαι».

Jenny.Gr


Πιο συγκεκριμένα, η Jennifer Lopez τιμήθηκε με το Icon Award στα βραβεία το βράδυ της Τρίτης και εντυπωσίασε (φυσικά) με την εμφάνιση που έκανε τόσο την στην αποδοχή του βραβείου όσο και στο live performance. Επέλεξε ένα φόρεμα με χαμηλό V ντεκολτέ που θύμιζε το διάσημο φόρεμά της Versace.

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι τα βραβεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια», είπε στο πλήθος στο Shrine Auditorium. «Μην νομίζετε ότι δεν εκτιμώ αυτά τα λαμπερά, αστραφτερά πράγματα, γιατί τα εκτιμώ!».

Jenny.Gr

«Δεν είναι όμως ο λόγος που το κάνω αυτό», συνέχισε, πολύ συγκινημένη. «Το κάνω για εσάς, παιδιά. Γιατί η αγάπη που μου δίνετε, η εκτίμηση και η καλοσύνη, και ο τρόπος που με αφήνετε να μπω στη ζωή σας, έστω και με μικρό τρόπο, σημαίνει τα πάντα. Εσείς το κάνατε αυτό. Το κάνατε για μένα. Κάνατε αυτό το όνειρο πραγματικότητα».

Ο αγαπημένος της Ben Affleck δεν έλειπε από την βράβευση και μάλιστα την παρακολουθούσε από τον εξώστη μαζί με τα παιδιά της JLo, τον 14χρονο Samuel, και την 14χρονη Emme. Ο ίδιος έδειχνε πολύ περήφανος για εκείνη και δεν σταμάτησε να την χειροκροτεί καθ’όλη την διάρκεια της βράβευσής της. Όταν έχεις τη Jennifer Lopez για σύντροφο, είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.