CELEBRITIES

Η Jessica Chastain έστειλε λουλούδια στις συνυποψήφιές της για Oscar: «Ανυπομονώ να το γιορτάσω μαζί τους»


JTeam

23 Μαρτίου 2022

Η Jessica Chastain έστειλε λουλούδια στις συνυποψήφιές της για Oscar: «Ανυπομονώ να το γιορτάσω μαζί τους»
H ηθοποιός διεκδικεί Βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου και είναι ενθουσιασμένη που, στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται «υπέροχες», όπως τις αποκάλεσε, συνάδελφοί της

Η Jessica Chastain είναι έτοιμη να γιορτάσει τα φετινά Oscars όχι απέναντι, αλλά πλάι στις ηθοποιούς που επίσης διεκδικούν βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η σταρ που κέρδισε την υποψηφιότητά της με την ερμηνεία της στο The Eyes of Tammy Faye, προσπαθούσε να ολοκληρώσει την παραγωγή της ταινίας για μία δεκαετία. Μάλιστα, η ιδέα γεννήθηκε χάρη σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Tammy Faye Bakker που παρακολούθησε στο ξεκίνημα της καριέρας της.

«Αυτό σημαίνει τόσα για εμένα. Για τόσον καιρό, οι γυναίκες ηθοποιοί περίμεναν να έρθει κάποιος να τους πει ότι επιτρέπεται να εργαστούν, τι τους επιτρέπεται να κάνουν, πώς τους επιτρέπεται να φανούν, πώς να εκφραστούν, κατά κάποιον τρόπο», δήλωσε στο αφιέρωμα του People US για τα βραβεία κινηματογράφου.

«Πριν από 10 χρόνια, στην αρχή της καριέρας μου, είδα το ντοκιμαντέρ και σκέφτηκα “Ξέρεις τι; Θα γινόταν πολύ καλή ταινία. Δεν ξέρω ακόμη πώς να κάνω ταινίες – είμαι μονάχα ηθοποιός – οπότε θα το βρω”. Έτσι, αγόρασα τα δικαιώματα», συνέχισε.

«Πόσο υπέροχο, το ότι βρίσκομαι εδώ και δέχομαι αναγνώριση, με ένα project στο οποίο έδωσα τα πάντα κι έναν χαρακτήρα που απλώς… μία γυναίκα που απλώς ερωτεύτηκα για όλα αυτά που πρεσβεύει. Και κατά κάποιον τρόπο αναγνωρίζεται κάθε πτυχή της καριέρας μου, ως τώρα».

Oscar Καλύτερης Ηθοποιού διεκδικούν επίσης οι Olivia Colman, Penelope Cruz, Nicole Kidman και Kristen Stewart. Η Chastain πλησίασε κάθε μία ξεχωριστά, τους έδωσε συγχαρητήρια και τους έστειλε λουλούδια.

«Θα ακουστεί χαζό, αλλά όταν πήρα την υποψηφιότητα, πήρα στο FaceTime την Penelope, τηλεφώνησα στην Olivia, στην Kristen και μίλησα με τη Nicole, κι έστειλα ανθοδέσμες σε όλες τους», εξήγησε.

«Ανυπομονώ να γιορτάσω αυτήν τη στιγμή με όλες εκείνες τις υπέροχες γυναίκες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.